Massiv spillerflugt lurer i GOG


Massiv spillerflugt lurer i GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere landsholdsmålmand i håndbold Peter Henriksen frygter massiv spillerflugt fra GOG, hvis klubben går i betalingsstandsning.

Hvis håndboldklubben GOG Svendborg går i betalingsstandsning, får det formentlig store sportslige konsekvenser for den fynske traditionsklub.

Det vurderer klubbens rutinerede målmand, den tidligere landsholdsspiller Peter Henriksen.

- Så bliver vi efter alt at dømme ramt rigtig hårdt på det sportslige, fordi der sikkert vil være flere spillere, som ender med at søge andre steder hen. Men det er sådan set underordnet, for nu gælder det kun om én ting, og det er at redde klubben, så den kan leve videre, mener Peter Henriksen.

På et bestyrelsesmøde mandag skulle klubben have truffet en beslutning om en betalingsstandsning, men det afgøres først tirsdag. Peter Henriksen ved endnu ikke, om en mulig betalingsstandsning får betydning for hans egen fremtid i den økonomisk pressede klub, der allerede har sagt farvel til Minik Dahl Høegh og Peter Svensson som en konsekvens af den skrøbelige økonomiske situation.

- Jeg vil gøre alt for at redde klubben, også finde en anden klub, så GOG kan spare min løn. En betalingsstandsning kan tvinge os alle til at finde en ny klub, men for mit vedkommende handler det mest om at redde klubben, forklarer Peter Henriksen.

GOG er ellers placeret på en flot tredjeplads i Jack & Jones Ligaen, men med en spillerflugt kan det sportsligt på ingen tid gå ned ad bakke.

- Det er super ærgerligt for os spillere, men lige nu står der mere på spil. Der står en af de største håndboldklubber i Danmark på spil. Klubben er bygget op af tre generationer af familier, som har knoklet for GOG, og det handler mest om at redde stumperne for deres skyld, siger Peter Henriksen.
Fakta
- Det er super ærgerligt for os spillere, men lige nu står der mere på spil. Der står en af de største håndboldklubber i Danmark på spil.

Massiv spillerflugt lurer i GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce