Martin Spelmann: Vi har klassen, når vi vil

Et straffespark begået på Martin Spelmann sikrede AGF's anden scoring og dermed et enkelt point. Spelmann var ikke i tvivl om, at det var den rigtige kendelse. Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2017.

Martin Spelmann: Vi har klassen, når vi vil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Midtbaneslideren Martin Spelmann var begejstret over AGF-præstationen i 2-2 comebacket mod Brøndby IF. Spelmann vil dog ikke godkende AGF's efterår.

BRØNDBY: Det lugtede ikke just af point, da AGF var bagud 2-0 midt i anden halvleg mod Brøndby IF.

Et hovedstødsmål af Frederik Møller og en straffesparksscoring af Tobias Sana sikrede dog et flot AGF-comeback, og et enkelt point at gå på vinterpause på.

Efter kampen hæftede midtbane-motor Martin Spelmann sig ved mange gode AGF-muligheder, som kunne være blevet til flere end to mål.

- Det er et rigtig, rigtig fint comeback vi får lavet. Man får lidt mareridt derinde, når man ser, hvordan de smider den op i krogen. Det har vi prøvet før, hvor de rammer alt.

- Jeg synes, vi skaber rigtig, rigtig meget i dag. Vi kan nok også lave mere end to. Men at være bagud 0-2 her og så komme igen, det er fantastisk inden ferien, sagde Spelmann til TV3 Sport efter kampen.

 

2-2 scoringen blev sikret på et straffespark, som blev begået på Martin Spelmann. Hovedpersonen selv var ikke i tvivl om, at det var den rigtige kendelse.

- Nu blev jeg måske lidt snydt for den for nogle uger siden, da samme situation opstod i feltet. Jeg synes den er klokkeklar. Jeg er ikke klar over at han dømmer straffe, men jeg synes det er rigtig, rigtig godt set, fortsatte Spelmann.

Det flotte AGF-comeback sætter et fint punktum for efteråret. Spelmann vil dog ikke godkende hele efterårs-sæsonen på baggrund af den fine afslutning.

- Det gør det på ingen måder, men det pynter på det. Det var rigtig, rigtig vigtigt, dét her. Det har ikke været nogle sjove måneder her på det sidste. Det har været op ad bakke meget af tiden. Så at komme herover, mod så godt et hold, og så være bagud 2-0 og komme igen, det viser at vi har klassen, når vi vil og vi gør det sammen, afsluttede Spelmann.

Det ene point betyder, at AGF overvintrer på Superligaens 11. plads.    

 

Martin Spelmann: Vi har klassen, når vi vil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce