Martin Jørgensen er klar til AGF-debut


Martin Jørgensen er klar til AGF-debut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Martin Jørgensen står foran sin uofficielle AGF-debut, når klubben spiller træningskamp onsdag. En lyskenskade har holdt den hjemvendte landsholdsspiller ude.

En mindre lyskenskade har hidtil forhindret Martin Jørgensen i at spille med i AGF's træningskampe op til SAS Liga-starten i marts. Men nu er der udsigt til, at hjemvendte Jørgensen er klar til sin uofficielle debut, når AGF møder Real Murcia onsdag eftermiddag.

- Meningen er, at han skal have lidt spilletid i dag. Det er det sidste, jeg har hørt, siger sportschef i AGF, Brian Steen Nielsen, der på den måde kan glæde sig over, at der er fremskridt at spore i forhold til den rutinerede landsholdsspillers skade.

Martin Jørgensen er denne vinter vendt hjem til AGF efter seks år i italienske Fiorentina.

Sammen med sin nye klub er han i disse dage på træningslejr i spanske La Manga. I modsætning til Martin Jørgensen kommer klubbens anden danske landsholdsspiller Jakob Poulsen ikke i aktion i Spanien.

Jakob Poulsen døjer således fortsat med en ankelskade, og derfor rejser han onsdag hjem til Danmark for at gennemgå en nærmere undersøgelse.

- Han har ikke rigtigt taget de skridt hernede, som vi ønskede, fortæller Brian Steen Nielsen om baggrunden for Poulsens hjemrejse.

Ud over onsdagens træningskamp mod Real Murcia møder AGF lørdag norske Hønefoss i La Manga.

Martin Jørgensen er klar til AGF-debut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce