Marstal varmer op til pokalbrag


Marstal varmer op til pokalbrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næsby fra 2. division kommer til Ærø på torsdag til sommerkamp, hvor Marstal forstærkes med Lars Eriksen og Ulrik Mikkelsen

nMARSTAL: Ærøs fodboldstolthed, Marstal/Rise, der har gjort det over al forventning i klubbens første halve sæson i fynsserien, spiller på torsdag en opvisningskamp mod Næsbys 2. divisionshold.

- Det er en kamp, der er kommet i stand efter ønske fra Næsby, der indleder sæsonen med en sommertur til Ærø.

Marstal-spillerne holder sommerferie for tiden og begynder først træningen i næste uge. Så det bliver et afbudsramt Marstal-hold, der stiller til kamp mod 2. divisionsholdet.

- Vi mangler fem-seks mand, men til gengæld får vi lidt hjælp udefra, da vi i SfB låner Ulrik Mikkelsen og Lars Eriksen, siger Marstals træner Ole Juel.

Lars Eriksen, der stoppede i SfB i sidste måned, er oprindelig ærøbo og flytter efter sommerferien til København for at studere.

- Så vi prøver at samle et slagkraftigt hold, der kan give Næsby modstand, siger Ole Juel.

For Marstal bliver kampen mod Næsby en prøve på det niveau, der venter om fire uger. Onsdag den 8. august skal Marstal spille første runde af DBUs pokalturnering hjemme mod Slagelse, der som Næsby spiller i 2. division.

- Til den kamp håber jeg at få Rune Bové og andre af de skadede folk klar, siger Ole Juel, der har seks mand på skadeslisten p.t. De øvrige er Jens Alfredsen, Peter Jensen, Hans Henrik Meldgaard samt tvillingerne Patrick og Mathias Fleischer.

Marstal Stadion

Torsdag kl. 18.30

Marstal varmer op til pokalbrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce