Marseilles spillere kender intet til FCK


Marseilles spillere kender intet til FCK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendskabet til FCK's spillere er yderst begrænset hos Marseilles spillere. Men franskmændene skal nok nå at lære københavnerne at kende, lover holdets træner.

Det er ikke mange FC København-spillere, som de kender navnene på i Marseilles spillertrup.

Det fortæller holdets topscorer, senegalesiske Mamadou Niang, forud for mødet med de danske mestre i Parken torsdag aften.

- Det er ærlig talt ikke så meget, vi kender til dem, men det vigtigste er, at vi ikke undervurderer dem og tager opgaven alvorligt, siger Mamadou Niang.

Han lægger heller ikke skjul på, at 1/16-finalerne i Europa League mod FC København bestemt ikke er af højeste prioritet hos franskmændene.

- For os er mesterskabet det vigtigste, men lige nu er der ikke andre kampe end den her, så vi er 100 procent koncentrerede om kampen mod FC København, siger senegaleseren.

Marseilles træner, Didier Deschamps, forsikrer dog, at hans spillere nok skal nå at lære FCK-mandskabet at kende inden kampstart.

- Spillerne kender ikke så meget til FCK, men de vil se en del video med dem i morgen, siger Didier Deschamps, der i 1998 vandt VM med Frankrig på hjemmebane og tidligere har trænet Juventus.

Franskmanden forsikrer, at han har sat sig godt ind i FC Københavns hold og fremhæver blandt andre "de offensive backer Pospech og Wendt".

- FC København er ikke et typisk nordisk hold, men et meget boldspillende hold, og der er en del spillere, der kan en masse på egen hånd, så dem skal vi passe på, siger Didier Deschamps.

Marseilles spillere kender intet til FCK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce