Mark O. færdig ved OL

Foto: PolFoto

Mark O. færdig ved OL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mark O. Madsen kunne ikke selv klare ærterne. Og da hans russiske overmand fra første kamp i OL-turneringen, Varteres Samurgashev, senere onsdag tabte 2-6 i sin kvartfinale mod ungarske Peter Bacsi er danskerens chance for bronze samtidig elimineret. Samurgashev havde ellers overtaget i kampens indledning, men han formåede ikke at fastholde de gode takter, og dermed rev han Mark O. Madsen med i faldet.

Tidligere onsdag sagde den danske bryder efter sit indledende nederlag, at han ville overveje sin karriere, når han kom tilbage til Danmark.

- OL har været kronen på værket. Det har været det, der har holdt det hele oppe, lød det fra Mark O. Madsen, der var langt fra sin målsætning om olympisk guld.

I tænkeboks
- Der er lang tid til næste OL. Nu er der en masse ting, jeg skal hjem at afklare først. Det er nogle personlige sager, sagde Mark O. Madsen, som i minutterne efter sit indledende nederlag ved OL ikke ønskede at uddybe yderligere.

Nederlaget til Samurgashev var helt regulært og Mark O. Madsen forsøgte ikke at finde undskyldninger for OL-kikseren.

- Det må du søge ved fodboldspillerne. Det arbejder jeg ikke med her i sporten, sagde bryderen, der i China Agricultural University Gymnasium modtog opbakning fra omkring 50 danske fans.

Dyre strafpoint
Danskeren lagde ellers aggressivt ud og havde fra start overtaget, men Samurgashev endte alligevel som vinder af første omgang med 4-0. Derfor var Mark O. Madsen sat under pres i anden omgang, men to strafpoint gjorde det endnu sværere for danskeren, som endte med at tabe anden omgang med 1-3.

Med Mark O. Madsens exit er de danske medaljechancer i brydning dermed udtømte.
Citat
- Der er lang tid til næste OL. Nu er der en masse ting, jeg skal hjem at afklare først. Det er nogle personlige sager

Mark O. færdig ved OL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce