Marienlysts fantomstart fadede ud

Marienlyst fightede igen hårdt, som her i første semifinale mod Gentofte, men gæsterne endte med i fjerde semifinale, her med Mads Møllgaard (nummer 7) og Anders Hartmann (nummer 12), at tage det samlede stik. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Marienlysts fantomstart fadede ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gentofte er i finalen efter sejren i fjerde semifinalekamp.

Volleyball: Marienlyst-træner Peter Lyø har prøvet mangt og meget i den lange karriere - som både aktiv og nu som træner - og derfor kunne den dybt rutinerede herre med markant fatning bære nederlaget i den fjerde semifinale mandag aften mod Gentofte.

Gentofte sejrede 3-1 i en - i sin grundsubstans - tæt kamp på Windelsvej, og dermed røg gæsterne i DM-finalen med en samlet score på 3-1.

- Jeg havde håbet, at vi kunne vinde denne fjerde kamp, fordi vi efter en del skader er ved at få bygget holdet op igen, og hvis vi var kommet til den femte semifinale på onsdag i Gentofte havde der været gode muligheder med nogle dages ekstra dages træning til de tilbagevendte spillere, men sådan skulle det ikke være, sagde Peter Lyø efter kampen.

Peter Lyø kunne efter første sæt tro på en klar Marienlyst-sejr, fordi hjemmeholdet spillede med stor autoritet og tog sættet med 25-17, men i andet sæt vendte Gentofte tilbage med klart bedre styring og vandt sikkert, og da Gentofte på samme vis tog tredje sæt, var kravene skarpe for Marienlyst.

Marienlyst fik dog igen fat i styrepinden i 4. sæt og kom foran 16-11, men så fandt Gentofte igen frem til rytmen, recepten og den kontrol, som endte med at sikre holdet en 3-1-sejr på aftenen og det samme i hele semifinaleserien.

Dermed er Marienlyst ude af kampen om det guld, der så ofte er røget til Windelsvej, men omvendt har det talentfulde hold, der har været ramt af markante beskæringer på budgetsiden, gjort det ganske fornuftigt.

Efter kampen kunne spillerne og lederstaben følge Middelfarts kamp for at holde den fynske volleyfane i smulte vande.

Marienlyst-Gentofte 1-3
Volleyligaen, mænd, DM-semifinale, 4. kamp

Sætcifre: 25-17, 17-25, 22-25, 23-25.

Bemærkninger: Gentofte videre til DM-finalerne med 3-1 i kampe. DM-finalerne mod Middelfart spilles bedst af fem kampe. Marienlyst skal spille om bronze mod Hvidovre. Bronzekampene spilles bedst af tre kampe. Første bronzekamp spilles fredag 6. april kl. 18.30 i Marienlystcentret.

Marienlysts fantomstart fadede ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce