Marienlyst


Marienlyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

sparede esser

Fynsk volley-tophold ladede op til topbrag med at knuse divisonens midterhold

Volleyball, Marienlyst Volley3 - KSV0, Elitedivisionen, mænd, : Marienlysts volleyherrer sikrede sig i går et komfortabelt forspring i Elitedivisionen med hele fire point ned til henholdsvis Gentofte Volley og de fynske rivaler fra Middelfart.

Men alligevel er intet endnu afgjort i grundspillet, for Marienlyst har nemlig spillet to kampe flere end begge forfølgere. Og allerede i dag bør både Middelfart og Gentofte ret uproblematisk tage to point hver, når de møder to bundhold - henholdsvis Hvidovre VK og SKF/Ikast KFUM. Også selv om favoritterne er på udebane.

Marienlyst Volley efterlod i går aldrig nogen tvivl om styrkeforholdet mellem et absolut tophold og et midterhold i divisionen. Kampen blev vundet uden afgivelse af sæt og med så sikre cifre som: 25-15, 25-19 og 25-17.

I næste weekend møder Marienlyst netop Gentofte Volley - på udebane - og fynboerne fik på alle måder en god optakt til den kamp. Også fordi, de helt kunne spare Joa­kim Larsen og Chris Nelson, der trækkes med mindre skader. I stedet spillede Michael Søe hele opgøret på kanten, og flere unge spillere blev prøvet af på banen.

Hvis Marienlyst vinder over Gentofte, står fynboerne stærkt til at vinde grundspillet. Middelfart mangler nemlig to kampe mod netop Gentofte.

Marienlyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce