Marienlyst vandt bronze

Marienlyst-spillerne Kristoffer Abell (10) og Sigurd Varming (7) kunne sammen med holdkammeraterne glæde sig over bronzemedaljerne efter to sejre over lokalrivalerne fra Middelfart. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Marienlyst vandt bronze

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marienlyst var igen skarpere end Middelfart i den anden bronzekamp og vandt som i den første kamp 3-1.

Volleyball: Marienlyst sikrede sig bronzemedaljerne med en sejr på 3-1 (25-19, 21-25, 25-22, 25-20) over Middelfart i den anden bronzekamp, der blev spillet mandag aften foran cirka 250 tilskuere i Lillebæltshallen. Marienlyst vandt også den første kamp hjemme i torsdags med 3-1.

Marienlyst-spillerne fik efter kampen overrakt bronzemedaljer, som frembragte glæde efter sidste års fjerdeplads, mens Middelfart efter sidste års sølvmedaljer må nøjes med fjerdepladsen.

- Som sæsonen formede sig med de skader, vi har haft, er det okay med bronze. Vi fandt aldrig rytmen efter at have været få bolde fra at vinde guld ved de nordiske mesterkaber i februar, sagde Marienlysts træner, Kaj Jeppesen.

Libero Frederik Mikelsons var med igen efter at have været ude med en skade, som han fik i den anden af de tre tabte semifinaler mod Hvidovre.

- Frederik var med til at give noget ro og var med sin rutine en af de spillere, som de andre kunne læne sig opad i dag, sagde Kaj Jeppesen.

Middelfart var igen uden den skadede Nikolaj Hjorth, og det var mærkbart. Middelfart havde for få spillere, der kunne præstere.

- Marienlyst har større rutine end os. Jacob Stein Brinck ramte ikke helt dagen, og det var nødvendigt, hvis vi skulle vinde, sagde Jacob Petersen, assistenttræner i Middelfart Volleyball Klub.

- Vi er igen blandt landets fire bedste hold, men vi ville gerne have haft medaljer, sagde Jacob Petersen.

To serveeser fra Simon Bitsch bragte Marienlyst foran 13-10. Den to meter høje hollandske centerspiller Martijn van der Aa, der de seneste to sæsoner har spillet for Middelfart, servede stærkt, og gæsterne fra Odense kom foran 18-11.

Kantangriberen Anton Lydolff, der fylder 19 år på lørdag, smashede på den første sætbold sættet hjem til Marienlyst med 25-19.

Stærk serveserie

Middelfart fik i et tæt andet sæt overtaget, da Nicolai Haun servede en stærk serie, hvor hjemmeholdet scorede fem point i træk til 21-17.

Jacob Stein Brinck smashede sættet hjem, da den 20-årige kantangriber hamrede bolden gennem Marienlysts blokader til 25-21.

De to hold fulgtes ad til 20-20 i tredje sæt, hvor Marienlyst trak afgørende fra til 23-20 efter stærke server fra Simon Bitsch, og Kristoffer Abell slog ved nettet sætbolden i hus til 25-22.

I fjerde sæt servede Jeppe Back Nielsen fem bolde i træk til Middelfart-føring 11-7. Men Marienlyst kom hurtigt tilbage og bragte sig foran 17-14.

Efter en lang duel, der undervejs så ud til at være tabt, fightede Marienlyst sig til et point til 21-18. De to næste point vandt gæsterne også til 23-18.

På den anden matchbold vandt Marienlyst sættet 25-20, da Middelfart slog i gæsternes blokade.

Riley Friesen blev topscorer for Middelfart med 21 point, mens Sigurd Varming med 19 point var mest scorende hos Marienlyst.

Marienlyst vandt bronze

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce