Efter stormfuld rejse til den norske vestkyst vandt Marienlyst sent fredag aften den første kamp ved de nordiske mesterskaber

Volleyball: Der skal mere end orkanen Tor til at slå Marienlyst ud af kurs. Det voldsomme vejr over den norske kyst betød, at Marienlysts volleyball-hold ikke kunne lande i flyet i Bergen som planlagt ved middagstid fredag.

I stedet måtte de returnere til Oslo og vente på bedre vejr. Først med flere timers forsinkelse kunne Marienlyst efter en turbulent flytur lande i lufthavnen i Bergen, hvorefter de skulle til Stemmemyrhallen i Bergen for at spille mod svenske Falkenberg ved NM for klubhold.

Kampen blev på grund af de vejrmæssige udfordringer udsat en time, så den først kom i gang klokken 21.00.

Men Marienlyst var ikke mere medtaget af den lange rejse, der var begyndt i Odense tidligt fredag morgen, end at Marienlyst slog Falkenberg 3-1 (25-15, 16-25, 25-18, 25-23).

I sidste sæt var Marienlyst bagud 20-22, men de danske pokalmestre vendte det til 24-22 og sætsejr 25-23.

- Nu skal vi hvile oven på en lang og anstrengende dag, som Marienlyst konstaterer på klubbens facebook-side.

Marienlyst møder i semifinalen lørdag klokken 15.30 de danske mestre Gentofte, som i stævnets første kamp tabte 3-1 til de norske værter fra Nyborg, der er en forstad til Bergen.

Marienlyst har inden for den seneste halvanden måned slået Gentofte to gange - i pokalsemifinalen og i en ligakamp. Til gengæld vandt Gentofte sæsonens første indbyrdes opgør.

I lørdagens første semifinale klokken 13.00 møder Nyborg Falkenberg.

Vinderne af de to semifinaler spiller finale søndag kl. 14.00, taberne spiller bronzekamp søndag kl. 11.30.

  • SportFyn