Marienlyst med tvivlsom nøglespiller i bronzekamp

Marienlysts Simon Bitsch (3) er tvivlsom til fredagens afgørende bronzekamp. Til højre ses Sigurd Varming, der blev topscorer med 18 point i tirsdagens sejr over Hvidovre. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Marienlyst med tvivlsom nøglespiller i bronzekamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Profilen Simon Bitsch blev skadet i tirsdagens Marienlyst-sejr og er tvivlsom til fredagens afgørende bronzekamp ude mod Hvidovre.

Volleyball: Marienlyst må måske undvære en af holdets største profiler, den normalt stærkt servende Simon Bitsch, i fredagens tredje og afgørende bronzekamp ude mod Hvidovre.

- Simon Bitsch er meget tvivlsom til kampen. Han fik et ordentligt slag på knæet i tirsdags, så han skal testes inden kampen, siger Marienlysts træner, Peter Lyø.

Marienlyst tabte den første bronzekamp 1-3 hjemme for en uge siden, men det regerende mesterhold fra Odense rejste sig og vandt 3-1 i Hvidovre i tirsdags. Dermed skal bronzen uddeles fredag aften til vinderen af aftenens kamp, der også spilles i Hvidovre.

- Der var en anden indstilling til kampen i tirsdags, hvor spillet stadigvæk var pænt svingende. Men alle, der blev skiftet ind undervejs, gjorde det godt. Vi spillede bedre end i den første kamp, og de personlige fejl blev ikke så dyre.

- Kristoffer Abell spillede meget bedre som hæver, og Daniel Thomsen spillede sin bedste kamp i sæsonen. Det var rart at se den gamle anfører som stærk blokadespiller og smasher. Det var mentalt godt at have en foregangsmand på banen, siger Peter Lyø.

Marienlyst har været vant til at spille finaler, men alligevel mener træneren, at holdet godt kan sætte sig op til bronzekampene.

- I denne sæson vandt vi pokalturneringen, vi fik sølv ved de nordiske mesterskaber, og så vil det være fint, hvis vi kan få bronze ved DM, siger Peter Lyø.

Bronzekampen spilles fredag klokken 18.30 i Frihedens Idrætscenter i Hvidovre.

Marienlyst med tvivlsom nøglespiller i bronzekamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce