Volleyballspillerne fra Marienlyst vandt 3-0 i lørdagens semifinale over Tromsø og er klar til søndagens finale ved det nordiske mesterskab for klubhold i Bergen.

Volleyball: Marienlyst slår til, når det gælder. Det danske mesterhold har haft en noget ujævn sæson i Volleyligaen, hvor holdet har tabt seks af de første ti kampe i grundspillet.

Men i de afgørende kampe har holdet vist klassen ved at vinde pokalfinalen i december, og lørdag eftermiddag vandt Marienlyst semifinalen ved det nordiske mesterskab for klubhold, der afvikles i norske Bergen.

Marienlyst vandt 3-0 (25-23, 25-17, 25-16) over Tromsø.

- Anfører Daniel Thomsen og Simon Bitsch gik forrest i denne flotte semifinale, hvor også Kristoffer Abell var godt spillende, siger Marienlysts træner, Peter Lyø.

I seedningskampene fredag aften tabte Marienlyst 3-0 (25-16. 25-21, 25-21) til de norske værter TIF Viking. De to hold mødes igen i finalen, der spilles søndag klokken 14.30.

TIF Viking slog Randaberg 3-0 (25-21, 25-19, 25-21) i den anden semifinale.

I den første seedningskamp fredag aften vandt Tromsø 3-1 over Randaberg. De to hold mødes igen i søndagens bronzekamp.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.