Marienlyst klar til nordisk finale

Simon Bitsch blev topscorer for Marienlyst med 14 point i semifinalesejren over Tromsø ved det nordiske mesterskab for klubhold. Foto: Jens Wognsen

Marienlyst klar til nordisk finale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Volleyballspillerne fra Marienlyst vandt 3-0 i lørdagens semifinale over Tromsø og er klar til søndagens finale ved det nordiske mesterskab for klubhold i Bergen.

Volleyball: Marienlyst slår til, når det gælder. Det danske mesterhold har haft en noget ujævn sæson i Volleyligaen, hvor holdet har tabt seks af de første ti kampe i grundspillet.

Men i de afgørende kampe har holdet vist klassen ved at vinde pokalfinalen i december, og lørdag eftermiddag vandt Marienlyst semifinalen ved det nordiske mesterskab for klubhold, der afvikles i norske Bergen.

Marienlyst vandt 3-0 (25-23, 25-17, 25-16) over Tromsø.

- Anfører Daniel Thomsen og Simon Bitsch gik forrest i denne flotte semifinale, hvor også Kristoffer Abell var godt spillende, siger Marienlysts træner, Peter Lyø.

I seedningskampene fredag aften tabte Marienlyst 3-0 (25-16. 25-21, 25-21) til de norske værter TIF Viking. De to hold mødes igen i finalen, der spilles søndag klokken 14.30.

TIF Viking slog Randaberg 3-0 (25-21, 25-19, 25-21) i den anden semifinale.

I den første seedningskamp fredag aften vandt Tromsø 3-1 over Randaberg. De to hold mødes igen i søndagens bronzekamp.

Marienlyst klar til nordisk finale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce