Marienlyst kæmper om nordisk titel

Marienlyst skal i weekenden dyste om det nordiske mesterskab i volleyball i norske Bergen. Foto: Victoria Mørck Madsen

Marienlyst kæmper om nordisk titel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De danske mestre fra Marienlyst dyster mod tre norske hold ved finalerunden om det nordiske mesterskab for klubhold, der afvikles i Bergen.

Volleyball: Marienlyst skal i weekenden dyste om det nordiske mesterskab for klubhold, når de danske mestre fra Odense som eneste danske herrehold er kvalificeret til finalerunden, der afvikles som Final Four-slutspil. De tre andre hold er fra Norge, og turneringen afvikles i Bergen med kampe fredag, lørdag og søndag.

I holdets første kamp fredag klokken 19.30 skal Marienlyst møde værterne fra Bergen, TIF Viking. Det er en seedningskamp ligesom den anden fredagskamp, Tromsø-Randaberg. Alle fire hold går videre til semifinalerne lørdag, hvor vinderne møder taberne.

- Jeg har opstillet det delmål, at holdet skal kvalificere sig til finalen, derefter må vi se, om vi har det, der skal til, siger Marienlysts cheftræner, Peter Lyø.

Sportschef Kaj Jeppesen mener, at holdet er parat.

- Holdet er ved at være der, hvor det skal være. Der er blevet afprøvet forskellige alternativer, både med hensyn til opstillinger og spillestil, så der er forskellige kort, der kan spilles. Spørgsmålet er, om det er nok, og om holdet endnu engang kan vise, at det er bedst, når det gælder, siger Kaj Jeppesen.

Hos kvinderne blev finalerunden afviklet i den forgangne weekend, og her blev Brøndby nordisk mester efter finalesejr på hjemmebane over norske Førde.

Marienlyst kæmper om nordisk titel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce