Boldklubben Marienlyst har valgt at suspendere og ikke afskedige sin sportschef, efter han har fået karantæne for at spille sit tidligere holds resultater. Suspensionen er uden løn.

Selv om Carsten Hemmingsen har karantæne fra al aktivitet under DBU i et halvt år - altså også fra jobbet som sportschef i Boldklubben Marienlyst - holder klubben tilsyneladende døren på klem for Hemmingsen, når det gælder tiden EFTER karantænen.

Marienlyst har således valgt at SUSPENDERE og ikke AFSKEDIGE Carsten Hemmingsen i kølvandet på sportschefens ulovlige betting hos Danske Spil på egne kampe som træner i Middelfart (og på, at hans hold tabte).

En suspenderet modtager normalt sin løn og også eventuelle goder, som følger med ifølge ansættelseskontrakten. I dette tilfælde er Carsten Hemmingsen imidlertid ifølge Sport Fyns oplysninger suspenderet UDEN løn.

Boldklubben Marienlyst var vidende om, at der var en sag på vej mod Carsten Hemmingsen, da han blev ansat pr. 1. januar 2016.

I en pressemeddelelse torsdag formiddag skriver Jens Martinus Pedersen, adminstrerende direktør i Boldklubben Marienlyst:

"Boldklubben Marienlyst har nu haft lejlighed til at gennemlæse og forholde sig til DIF kendelse vedr. Carsten Hemmingsen sag om betting. På den baggrund har Boldklubben Marienlyst suspenderet Carsten Hemmingsen fra alt arbejde i klubben og som sportschef pr. 15/03 2016. Det skal igen understreges at Boldklubben Marienlyst tager afstand til matchfixing og uetisk adfærd. Boldklubben Marienlyst har ikke yderligere kommentarer til en sag, der handler om en forseelse, der er sket, før Carsten Hemmingsens ansættelse i Marienlyst."

Sport Fyn havde kort før klokken 13 kontakt til direktør Jens Martinus Pedersen og stillede det åbenlyse spørgsmål affødt af pressemeddelelsen:

"Vil Carsten Hemmingsen fortsætte i klubben som sportschef, når han har afsonet den karantæne på et halvt år, som er afgørelsen fra DIF's matchfixingnævn?".

Svaret fra Marienlyst-direktøren lød gentagne gange:

"Jeg har ikke yderligere kommentarer".

  • SportFyn

Mere om emnet

Se alle
3
Eks-direktør: Marienlyst opfører sig underligt

Eks-direktør: Marienlyst opfører sig underligt

1
- Dommen er fair: Hemmingsen erkender spilledumhed

- Dommen er fair: Hemmingsen erkender spilledumhed

Hemmingsen får karantæne for spil på egne kampe

Hemmingsen får karantæne for spil på egne kampe