Marienlyst fremtvang tredje kamp

Marienlyst har flere gange dystet mod Hvidovre. Her for nogle år siden, hvor de hvidblusede jubler over et vinderslag. Arkivfoto: Jens Wognsen

Marienlyst fremtvang tredje kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fynboerne sejrede 3-1 i anden bronzekamp i Hvidovre. Afgørende tredje kamp på fredag i Hvidovre.

Volleyball: Marienlysts medaljevante spillere havde tabt første bronzekamp hjemme til Hvidovre med 1-3, og derfor var konditionerne barske inden tirsdag aftens udekamp i Hvidovre, der havde fordelen af hjemmebane i de to resterende bronzekampe - og blot skulle vinde én af dem.

Den første kamp i Odense havde dog indikeret stor jævnbyrdighed mellem holdene. Sættene var meget tætte, men Hvidovre vandt 3-1, fordi fynboerne lige manglede at få afgjort de rigtige dueller på de såkaldt rigtige tidspunkter.

Derfor var træner Peter Lyø habilt optimistisk, inden kursen blev sat mod Hvidovre tirsdag aften.

Og første sæt blev standsmæssigt vundet af Marienlyst med 25-21, da Sigurd Varming slog den afgørende bold i gulvet.

Kom stærkt tilbage

Til gengæld kom Hvidovre stærkt tilbage i andet sæt, hvor hjemmeholdet demonstrerede, at de er yderst stærkt i selve angrebsfasen, mens holdet har visse svaghederne i modtagningerne, så gæsterne konstant prøvede at straffe dem i det aspekt.

Men Hvidovre vandt andet sæt 25-19, og dermed spidsede det hele til.

Marienlyst var op mod vinden i tredje sæt, hvor hjemmeholdet havde sætbold, men gæsterne kom tilbage, og Anton Lydolff sikrede sætsejren, da han nærmest fra liggende stilling kom tilbage og satte det afgørende slag ind.

En hel god kamp

Marienlyst burde normalt have fordel af mere rutine og vel fysik i afgørende kampe, og det blev påvist i fjerde sæt, hvor fynboerne sejrede hele 25-15.

Dermed fremtvang Marienlyst en tredje og afgørende semifinale, hvor Hvidovre igen har hjemmebanefordel.

Den kamp spilles på fredag, og Sport Fyn tipper koldsindigt, at Marienlyst er favorit til at gøre arbejdet færdigt, nu hvor træner Peter Lyø og hans stolte stab yderligere har læst på Hvidovres svagheder og har finjusteret egen taktik.

- Vi spiller for første gang i de seneste uger en hel god kamp og ikke bare i enkelte sæt. Det var den store forskel. Det var som om gutterne erkendte, at det nu var alvor og fik steppet op i tide, sagde cheftræner Peter Lyø, der fremhævede Kristoffer Abell som en stærk hæver, der endda både servede og modtog godt.

Marienlyst fremtvang tredje kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce