Maradona tror Argentina blev dopet


Maradona tror Argentina blev dopet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Maradona mener, at Argentina blev givet præstationsfremmende kaffe inden afgørende kamp forud for VM i 1994.

Diego Maradona hævder, at det argentinske landshold blev dopet med præstationsfremmende kaffe i den kamp, der sikrede Argentina deltagelse ved VM-slutrunden i 1994.

Maradona tror, at præsidenten i Argentinas fodboldforbund, Julio Grondona, sørgede for, at han og de andre argentinske spillere ikke blev udsat for en dopingkontrol efter den afgørende sejr over Australien.

- Hvorfor var der ingen antidopingkontrol efter kampen mod Australien, når der var kontrol efter alle de andre kampe, spørger Maradona ifølge AP.

- Vi var igennem 10 antidopingkontroller, men ikke efter den kamp, der afgjorde, om Argentina skulle til VM i USA. Det er snyd, og det ved Grondona, forklarer fodboldlegenden.

Maradona følte, at han og holdkammeraterne kunne løbe mere end normalt i den afgørende 1-0-sejr over Australien.

- Vi fik en hurtighedskaffe inden kampen mod Australien. De puttede noget i kaffen, og det var derfor, at vi kunne løbe mere, siger Diego Maradona.

Det kontroversielle fodboldikon nåede blot at spille to kampe ved VM-slutrunden i USA, da han blev smidt hjem efter at have afgivet en dopingtest indeholdende det forbudte stof efedrin.

Argentina måtte forlade VM i 1994 i ottendedelsfinalen, hvor holdet tabte med 2-3 til Rumænien.

Maradona tror Argentina blev dopet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce