Mange glimt af klassen

Det meste af spillet denne eftermiddag i Odense Isstadion foregik omkring Rødovre-målmand Theis Møller. Her er det Dimitri Lavrentiev, der tester Rødovre-forsvaret.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Mange glimt af klassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SIKKERT: OIK - og især Macijevski - sprudlede af og til mod en ret harmløs modstander

SUPERISLIGAEN
OIK - Rødovre, 6-1

ISHOCKEY: Efter fredagens øretæve i Frederikshavn blev det atter lidt lettere at være OIK'er igen.

Pletten blev vasket ganske effektivt af anført af den veloplagte lette, Alexander Macijevski, der med tre scoringer og to assists var med i næsten alt.

Rødovre er og spiller som et bundhold. Et hold, der aldrig rigtig troede på, det ville få noget med hjem fra Odense - og heller ikke fik det.

Det unge Rødovre-mandskab ligner unægtelig et rigtig godt bud på den enlige plads i ligaen, der ikke giver adgang til slutspillet. Især efter at de andre hidtidige bundhold nu er begyndt at skrabe point sammen.

OIK holder til gengæld stadig nogenlunde trit med toppen, selv om den lange række af skader virker frustrerende.

- Der er ingen, der ved, hvor lang tid der går, inden André Faust bliver klar. Faust er i mine øjne den bedste udlænding i ligaen. Og Mads True kommer ikke tilbage før efter jul. Han er lige så god som de fleste udenlandske spillere, og både ham og Faust er centerspillere, siger Mario Simioni, som overvejer at gå til bestyrelsen for at bede om penge til forstærkninger.

- I alle andre klubber er der panik, hvis en enkelt spiller eller to er ude. I dag var vi uden tre nøglespillere, og det er ikke holdbart i længden. Vi er nemlig nødt til at lade spillere som for eksempel brødrene Benjaminsen spille, selv om de faktisk er skadede, ærgrer Simioni sig.

Tavs Macijevski

Stemningen var heller ikke specielt sprudlende i OIK's omklædningsrum, hvor dagens helt, Alexander Macijevski, slet ikke havde lyst til at udtale sig.

Men på isen havde OIK sprudlet. Glimtvis. For det var en kamp, hvor momenter af tomgang pludselig blev afløst af lækre detaljer.

Kæden med Macijevski, Lavrentiev og Lodberg afgjorde kampen og kunne faktisk have scoret flere mål. Blandt andet brændte Kristian Lodberg et par oplagte chancer, som han faktisk fik serveret af den allestedsnærværende Macijevski.

Også kæden med Tomas Placatka, Bent Christensen og Alexander Sundberg var i lange faser overlegen og belejrede på det nærmeste Rødovre-målet, når den var på isen.

Det blev dog kun til en enkelt scoring af den kæde, men det var efter en meget flot detalje, hvor Alexander Sundberg uselvisk og cool spillede på tværs til en helt fri Bent Christensen, der kvitterede for oplægget med målet til 2-0.

Alexander Macijevski havde åbnet scoringen i et power play, hvor OIK'erne opsnappede løst Rødovre-spil i egen zone.

Ved målet til 3-0 var Macijevski og Lavrentiev to mod én Rødovre-back, og det var Lavrentiev, der gjorde arbejdet færdigt ved at runde den genkomne Rødovre-målmand, Theis Møller.

Alexander Macijevski er med sine besnærende puckføring altid en nydelse at se på, men effektiviteten er ikke altid lige stor.

I går kunne han det hele. Et håndledshug til 4-0 i power play og 5-0-scoringen, hvor Kristian Lodberg i det helt rette øjeblik spillede til "Sasha", der bagfra rykkede ind i et frit rum foran mål, var kronet på værket for den på dagen højtflyvende lette, der også lavede oplægget til Torben Benjaminsens følte skud, der var punktummet for festlighederne, som fusede noget ud i 3. periode.

- Vi fik tre point, og det var vigtigt. Men vi burde have lavet dobbelt så mange mål. Chancerne var der, konstaterede Mario Simioni.

Mange glimt af klassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce