Manchester Uniteds kynisme sænker kriseramt bundhold

Romelu Lukaku scorede det først mål i Manchester Uniteds sejr over West Bromwich.

Manchester Uniteds kynisme sænker kriseramt bundhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To mål inden for otte minutter i første halvleg grundlagde Manchester Uniteds 2-1-sejr over West Bromwich.

I forholdsvis sikker stil, men uden at imponere, vandt Manchester United søndagens udekamp mod kriseramte West Bromwich Albion med 2-1.

Dermed udbygger José Mourinhos mandskab igen afstanden ned til Chelsea på tredjepladsen til tre point. Der er 11 point op til topholdet Manchester City.

For West Bromwich' vedkommende var kampen endnu en kedelig oplevelse. Holdet viste ellers i store perioder, at man godt kunne spille med mod topholdet, men omkring målfeltet manglede evnerne.

Det lykkedes dog holdet at score for første gang i fire kampe - og for første gang siden Alan Pardew overtog managerjobbet i klubben - da Gareth Barry tæt under mål ikke kunne undgå at reducere i det 77. minut.

På det tidspunkt havde United været det bedste hold, og uden at spille sig ud havde holdet bragt sig foran 2-0 før pausen.

I det 27. minut scorede den belgiske angriber Romelu Lukaku på hovedstød, og da kampen næsten blev lukket otte minutter efter, var heldet på topholdets side.

Jesse Lingards afslutning blev afrettet af egypteren Ahmed Hegazy. Bolden ændrede fuldstændig retning, og i målet sprællede en chanceløs Ben Foster forgæves.

De færreste forventede en genetableret spænding i kampen, men Gareth Barrys mål gav det hårdtprøvede hjemmepublikum håb om point.

Tæt på en udligning kom holdet dog aldrig. West Bromwich' seneste ligasejr daterer sig til 19. august.

Trods United-sejren måtte José Mourinho også tage en dårlig nyhed med hjem før det tætte juleprogram, da anfører Antonio Valencia måtte lade sig udskifte i anden halvleg med en baglårsskade.

Manchester Uniteds kynisme sænker kriseramt bundhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce