Manchester City bruger halv milliard på ny forsvarskæmpe

Aymeric Laporte skifter Athletic Bilbao ud med Manchester City.

Manchester City bruger halv milliard på ny forsvarskæmpe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aymeric Laporte skifter Athletic Bilbao ud med Manchester City. Indkøbet koster angiveligt 57 millioner pund.

Manchester City ligger på trods af en næsten perfekt sæson og status som klart tophold i Premier League ikke på den lade side i transfervinduet.

Tirsdag har klubben efter flere ugers medieflirt skrevet kontrakt med den franske forsvarsspiller Aymeric Laporte fra Athletic Bilbao.

Ifølge avisen Daily Mail og nyhedsbureauerne AFP og AP koster den venstrebenede ankermand 57 millioner pund, hvilket svarer til cirka 482 millioner kroner. Stemmer det beløb, bliver han samtidig klubbens dyreste indkøb i historien.

23-årige Laporte har fået en kontrakt, der løber frem til 2023, oplyser Manchester City.

- Jeg er meget glad for at være her. City er en klub med store ambitioner, og det er et af de bedste hold i Europa. Jeg ser meget frem til at arbejde under Josep Guardiola, og jeg vil gøre alt for at hjælpe klubben til succes, siger Laporte.

Manchester City beskriver Aymeric Laporte som en fysisk stærk og boldspillende central forsvarsspiller.

Ifølge manager Josep Guardiola er Laporte klar til at blive smidt i kamp omgående, men franskmanden må nok væbne sig med tålmodighed.

- Han er en spiller, som har spillet på højt niveau i Spanien, siden han var ung. Han er stærk i luften og hurtig på fødderne. Han har meget høj kvalitet, og vi er glade for at have hentet ham.

- Han er allerede klar til at blive smidt i kamp. Vi vil dog være påpasselige med at bringe ham i spil nu. Premier League er en speciel liga, siger Guardiola på et pressemøde, der egentlig skulle have handlet om onsdagens kamp mod West Bromwich Albion.

Aymeric Laporte har ikke repræsenteret Frankrig på A-landsholdsniveau.

Athletic Bilbao har været hurtig til at bruge nogle af penge, som Manchester City har sendt mod den baskiske klub.

En time efter offentliggørelsen af salget af Laporte meddeler Bilbao, at man har hentet den spanske landsholdsspiller Inigo Martinez hos lokalrivalen Real Sociedad ved at indfri hans frikøbsklausul på 32 millioner euro, cirka 238 millioner kroner.

Inigo Martinez er ligeledes venstrebenet og spiller i det centrale forsvar.

Manchester City bruger halv milliard på ny forsvarskæmpe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce