Magnussen vil meget gerne køre for nyt Formel 1-team


Magnussen vil meget gerne køre for nyt Formel 1-team

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kevin Magnussen erklærer i interview, at han meget gerne kører for det nye Haas-team.

Rygter har i noget tid sat den danske racerkører Kevin Magnussen i forbindelse med det nye Haas-team, som forventer at være med i Formel 1-feltet i 2016.

Kevin Magnussen vil ikke bekræfte, hvorvidt han har talt med holdet, men rygterne kender han og i et interview med det britiske autosport.com fortæller han, at han meget gerne kører for teamet, hvis McLaren beslutter sig for at fortsætte med Fernando Alonso og Jenson Button.

- Jeg vil ikke fortælle hvilke hold, jeg er i kontakt med. Det eneste jeg vil sige er, at det er blevet skrevet vidt og bredt, at jeg er i Haas' tanker. Gene har faktisk selv sagt det i interviews for nylig, siger Kevin Magnussen om forretningsmanden Gene Haas.

- Jeg synes, at både han og Günther Steiner (teamets chef) er ret kloge fyre, og måden, de introducerer deres nye hold på, er både smart og innovativ. Så ja, hvis der ikke er et McLaren-sæde til mig, ville jeg elske at køre for Haas, siger danskeren.

Magnussen har ikke opgivet at få et sæde hos McLaren og siger, at han konstant er i kontakt med både Ron Dennis og Eric Boullier, som leder McLaren-teamet, men han erkender, at det er svært for ham at få det sæde tilbage, han havde i 2014.

- Både Fernando Alonso og Jenson Button er dygtige kørere, tidligere verdensmestre, så man kan ikke bebrejde Ron og Eric, at de vil beholde dem.

- Det har de offentligt sagt, at de vil, og det forstår jeg. Men de har også sagt, at hvis de beholder Fernando og Jenson, vil de ikke stå i vejen for, at jeg får et sæde hos et andet team, og det sætter jeg pris på, siger Kevin Magnussen videre.

Danskeren var øjensynligt tæt på at få et sæde i den amerikanske IndyCar-serie tidligt på sæsonen, men da fik Fernando Alonso hjernerystelse og Magnussen skulle vikariere for ham hos McLaren.

Magnussen vil meget gerne køre for nyt Formel 1-team

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce