Magisk weekend for Faaborg OK

Christian Nielsen fra Faaborg Orienteringsklub smiler. Det har han også grund til med to DM-guldmedaljer i weekenden.
Foto: Ole Lind

Magisk weekend for Faaborg OK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To guld og én bronze til Faaborg Orienteringsklub hos herrerne ved DM

ORIENTERINGSLØB: Det blev en stor weekend for Faaborg Orienteringsklub, da dette års Danmarksmesterskaber blev afviklet på Rømø.

I går tog klubben både guld og bronze ved det individuelle DM - ved henholdsvis Christian Nielsen og Mikkel Lund. Det skete, efter at de to løbere lørdag - sammen med Tue Lassen - havde vundet DM-stafetten.

For specielt Christian Nielsen er resultaterne fantastiske. Før jul blev han opereret i det ene knæ, men han løber faktisk stadig med smerter i knæet. Alligevel lykkedes det altså Christian Nielsen at tage to gange guld på Rømø.

- Alle under Christian det flotte resultat. Han har haft en hård, skadesplaget sæson, siger Morten Lassen, der er eliteansvarlig i Faaborg OK.

Faaborg OK vandt stafetten med 16 sekunder ned til OK Pan Århus i et løb, som fynboerne havde under rimelig kontrol hele vejen igennem.

I går vandt Christian Nielsen fire sekunder foran Christian Christensen fra OK Pan Århus efter de 16,3 kilometer. Mikkel Lund var to minutter og 34 sekunder efter Christian Nielsen. Ligesom mange andre løbere havde Mikkel Lund problemer i et tæt fyr-område, hvor flere løbere følte, at kortet ikke var fyldestgørende.

Nye på vej

I Dame-16 blev det til et individuelt DM til juniorverdensmester Emma Klingenberg fra Faaborg OK samt til et stafet-DM til Emma Klingenberg, hendes søster Ita Klingenberg samt Cæcilie Christoffersen.

- Vi havde 30 løbere af sted, og vi fik mange gode resultater i ungdomsrækkerne. Der er nye, gode løbere på vej i klubben, lyder det fra en tilfreds Morten Lassen.

Magisk weekend for Faaborg OK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce