Mads True har ikke brok

Mads True har stadig skadesprobelmer.
Foto: Anders Brohus

Mads True har ikke brok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MYSTIK: Alt tyder på lang pause til OIK's landsholdsforward

ISHOCKEY: Gårsdagens kikkertundersøgelse på Nyborg Sygehus kastede i første omgang ikke noget nyt lys over den lyskeskade, der har drillet OIK'eren Mads True igennem mere end et halvt år og på et tidspunkt blev diagnosticeret som brok.

- Det var ikke brok, men indtil videre ved jeg ikke, hvad det indebærer, og hvad der skal ske, sagde OIK-manager Ole Andersen i aftes efter at have hørt resultatet af undersøgelsen.

- At det ikke var brok, bekræfter sådan set bare, hvad flere andre læger tidligere har sagt, tilføjede Ole Andersen, der blandt andet ville benytte sig af, at landsholdet i disse dage er samlet i Odense, så han kan få en mening fra landsholdets sundhedssektor om, hvad fremtiden bringer for den uheldige OIK'er, hvis lyskeproblemer tidligere - og uden succes - er forsøgt afhjulpet gennem en pillekur.

- Der kan være nogle stress-faktorer og nogle muskelfaktorer i lysken, jeg ved det endnu ikke.

- Men indtil videre tyder det på, at der er lang tid til, Mads bliver spilleklar, og det er ærgerligt at skulle undvære ham, for han er jo både en rutineret herre og landsholdsspiller, sagde OIK-manageren.

- Det kan vel være noget, der kræver længere tids hvile?

- Jo, men det har han jo sådan set allerede fået i sommerpausen, mente Ole Andersen.

Eskesen er skadet

OIK har også det unge backtalent Michael Eskesen på skadeslisten.

- Det er en hård overstrækning i mave og lyske, og der er ikke så meget andet at gøre end at vente og se. Landsholdets fysioterapeut har givet ham et øvelsesprogram og forhåbentlig bliver han klar igen i løbet af næste uge, lød det fra Ole Andersen i aftes.

Der er ni dage, til OIK åbner sæsonen med mesterskabsrevanchen i Herning, og på lørdag spilles den sidste træningskamp - ude mod Esbjerg.

Foruden de to skadede må OIK undvære fire spillere til den kamp.

Marco Pettersson og Alexander Sundberg skal med landsholdet til Holland, hvor værterne, Norge og Kroatien er modstandere i sæsonens første Euro Ice Hockey Challenge-turnering.

Andenmålmand Søren Nielsen er udtaget til U20-landsholdet, der skal møde Norge på hjemmebane, og i aftes kom backen Peder Just på et afbud med på samme hold.

Mads True har ikke brok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce