Mads Larsen endelig klar til kamp


Mads Larsen endelig klar til kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BOKSNING:Mads Larsen melder sig klar til VM-kampen i supermellemvægt mod WBA's champ Manny Siaca fra Puerto Rico.

Den danske udfordrer har næsten overvundet den skulderskade, som i foråret fik ham til at opgive sin EM-titel, og regner ikke med, at der bliver nogen problemer med at nå topformen, før VM-kampen skal bokses på hjemmebane i oktober eller november.

- Jeg er mere eller mindre klar. Det er ikke 100 procent væk, men det går fremad. Jeg er da sulten efter at komme i kamp, og det lyder spændende med en kamp i oktober, siger Mads Larsen.

Hans promotor Bettina Palle har dog ikke nødvendigvis en oktober-kamp i tankerne, selv om WBA's regler dikterer, at kampen skal finde sted senest 90 dage efter purseoffer, som hun fredag vandt i Miami, og dermed skulle Mads Larsen i princippet stille til kamp mod Siaca senest den 16. oktober.

- Vi har ikke lagt os fast på en dato endnu, og de 90 dage er jo en cirka angivelse. For da Don King vandt purseofferet for kampen mellem José Rivera og Thomas Damgaard skete det den 18. juni, og kampen har de lagt til den 2. oktober, så det er tre en halv måned efter, siger Bettina Palle fra Miami.

Også hun slår fast, at Mads Larsen er klar til at tage udfordringen op.

- Mads har meldt sig klar, ellers ville jeg jo ikke tage herover, fastslår hun.

Bredahl på hjemmebane

Foruden at overbyde Don King, som også er Manny Siacas promotor, med et bud på 2,4 millioner kroner, blev hun i USA samtidig enig med den japanske promotor Akihiko Honda, så den danske WBA-verdensmester i bantamvægt, Johnny Bredahl, får hjemmebane i sit officielle titelforsvar mod Mexicos Julio Zarate.

Heller ikke den kamp har endnu en dato. Kun ligger det fast, at den højst sandsynligt ikke kommer til at ligge ved samme stævne som Mads Larsens VM-kamp.

- Bredahl skal vi også have forhandlet på plads så hurtigt som muligt, men den kommer nok ikke på plakaten ved samme stævne som Mads, siger Bettina Palle.

Mads Larsen endelig klar til kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce