Målmandsdrop gav sejr til Deportivo La Coruna


Målmandsdrop gav sejr til Deportivo La Coruna

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Deportivo La Coruna rykkede i dag op på en samlet tredjeplads med 36 point efter at have besejret Las Palmas 1-0 i weekendens runde af den spanske Primera Division i fodbold. Det var dog ikke Deportivo selv, der sørgede for scoringen, da Las Palmas-målmanden Nacho Gonzalez i 65. minut fumlede bolden i eget mål, og dermed sikrede Deportivo sejren.

Bundholdet fra Rayo Vallecano stod for den største overraskelse, da holdet på hjemmebane besejrede Barcelona 2-1.

Tre meget vigtige point til Rayo Vallecano, der kæmper for at komme væk fra bunden og et dyrt nederlag for Barcelona, der ligger på en samlet sjetteplads med 33 point.

Også Mallorca, der før dagens opgør lå på en 18. plads, overraskede, da holdet på hjemmebane vandt 3-0 over Athletic Bilbao. Mallorca rykkede op på en 17. plads, mens Athletic Bilbao nu ligger nummer fem med 34 point.

Tenerife spillede på hjemmebane 1-1 mod Celta Vigo. Dermed rykkede Celta Vigo op på en samlet fjerdeplads med 34 point, mens Tenerife ligger tredjesidst.

Topholdet i den spanske 1. division, Real Madrid, kom i går aftes, da holdet gæstede Malaga, på en sværere opgave end ventet. Her måtte de spanske mestre nøjes med uafgjort 1-1 i en kamp, der formentlig koster Real Madrids forsvarskrumtap Fernando Hierro en længere skadespause. Han måtte lade sig udskifte umiddelbart efter pausen, da han efter en lufttur ramte græsset og slog sit kraveben alvorligt. Real Madrid, der nu er ubesejret i ni kampe, ligger fortsat nummer et med 39 point - tre point mere end Alaves, der kravlede op på en andenplads med en 2-1 sejr på udebane over Real Sociedad.

Målmandsdrop gav sejr til Deportivo La Coruna

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce