Målmand forlader OB


Målmand forlader OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Reservemålmand Martin S. Jensen forlader OB til nytår.

Selv om fynboerne gerne havde forlænget aftalen med Jensen, har han valgt at stoppe for at skifte til Superliga-oprykkerne fra Randers.

- Jeg har stadig ambitioner om at spille førsteholdsfodbold. Derfor har jeg valgt at sige ja tak til det tilbud, jeg har fået fra Randers FC. Det spiller selvfølgelig også ind, at jeg kender klubben i forvejen, siger Martin S. Jensen til OB Online. Jensen har tidligere spillet for kronjyderne.

- Desuden har min kone og jeg altid haft et ønske om at bosætte os fast i Randers, og det får vi så mulighed for nu. Jeg er ked af at slutte i OB, men jeg synes, vi får sagt farvel på en god måde. Og klubben og holdet vil da også altid have en plads i mit hjerte, fortæller Martin S. Jensen til hjemmesiden.

Men keeperen fortsætter altså i OB året ud og er således en del af den trup, der i øjeblikket forbereder sig til Superligastarten.

Og optimismen og forventningerne er fuldt intakte trods savnet af anfører Michael Hemmingsen, der ikke kommer i kamp i de første spillerunder af Superligaen efter en meniskoperation.

- Michael har jo slet ikke været med i opstarten. Det er altid uvist, hvordan en genoptræning efter en operation kommer til at forløbe, så derfor må vi klare os uden ham i øjeblikket. Men vi er meget fortrøstningsfulde, og vi glæder os til at komme igang nu, for de ting, vi har lavet til træningen, har set gode ud, siger chefcoach Klavs Rasmussen.

I Intertoto-kampene mod Villarreal var det Jan Sønksen, Jacob Gregersen og Chris Sørensen der på skift dannede midterforsvar, og den samme formation kan forventes i den sidste træningskamp før Superligapremieren - på tirsdag i Svendborg mod West Bromwich Albion.

Målmand forlader OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce