Målløs Fischer: Jeg spiller rigtig godt


Målløs Fischer: Jeg spiller rigtig godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viktor Fischer har ramt en måltørke, men har lært, at man sagtens kan spille godt, selv om man ikke scorer.

Det har været småt med målene i denne sæson for Viktor Fischer, der ellers har ført sig frem som flittig målscorer både som ungdomsspiller og i sin første seniorsæson for Ajax.

Siden sin scoring i sæsonpremieren i den hollandske liga har den danske landsholdsspiller ikke lavet et eneste mål, men de seneste uger har lært ham, at man ikke nødvendigvis behøver at score for at spille en god kamp.

- Det rørte mig en hel del i starten, at jeg ikke scorede. Det gjorde mig faktisk lidt irriteret, men det rører mig stort set ikke længere. Jeg spiller rigtig godt for holdet og føler mig som en meget vigtig del af Ajax, siger Viktor Fischer.

- For en uge siden vandt vi 6-0, hvor jeg blev kåret som kampens spiller uden at score. Det var fint at se, at man godt kan blive belønnet uden at score, siger Viktor Fischer.

Heller ikke i landsholdstrøjen er det blevet til scoringer, men den 19-årige offensivspiller fik alligevel en vigtig rolle, da han mod Armenien kom på banen og tilkæmpede sig det straffespark, som udløste den danske 1-0-sejr i sidste måned.

Det ligner en ny jokerrolle mod Italien på fredag, fordi meget tyder på, at Michael Krohn-Dehli er selvskrevet til startopstillingen som venstre kant. Det tager Fischer imidlertid i stiv arm.

- Umiddelbart ser jeg min rolle som lidt det samme som mod Armenien. Hvis det bliver en startopstilling uden mig, så håber jeg, at jeg kan få lov til at varme lidt op efter pausen og komme ind og være udslagsgivende igen. Det er jeg klar til, siger Viktor Fischer.

Hvis han kommer på banen mod italienerne, bliver det hans sjette optræden i rødt og hvidt.

Målløs Fischer: Jeg spiller rigtig godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce