Målamok: NHL-klub sætter rekord i lynscoring


Målamok: NHL-klub sætter rekord i lynscoring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

New York Rangers lavede fem mål på mindre end tre minutter, da Buffalo Sabres blev slået 8-4.

To minutter og 58 sekunder.

Længere tid skulle NHL-klubben New York Rangers ikke bruge til at lave fem mål i kampen mod Buffalo Sabres natten til lørdag dansk tid - en kamp, som Rangers vandt med 8-4.

Det er den hurtigste femmålsserie i den traditionsrige klubs 87-årige historie, og for en klub, der tidligere på sæsonen havde store problemer med at lave mål, kommer målstimen på det helt rigtige tidspunkt, netop som grundspillet nærmer sig sin afslutning.

Med et minut og 18 sekunder igen af første periode var stillingen stadig 0-0, men så bragte Carl Hagelin Rangers foran og satte dermed gang i en utrolig målstime.

Inden perioden var omme, havde newyorkerne sendt yderligere to pucke i nettet, og selv om stakkels Sabres byttede målmand undervejs fortsatte festen efter pausen.

Efter et minut og 40 sekunder stod der 0-5 på lystavlen, og dermed kunne gæsterne notere en imponerende klubrekord.

Sejren var vigtig for den store New York-klub, der kæmper hårdt for at slippe med i slutspillet. Holdet er lige akkurat på den rigtige side af stregen et point efter lokalrivalerne New York Islanders, der har Frans Nielsen som en central figur.

De to klubber forsøger ihærdigt at holde Winnipeg Jets på afstand. Jets, der ligger lige under stregen, er henholdsvis to og tre point efter New York-klubberne.

I en anden kamp natten til lørdag led Dallas Stars med Philip Larsen på isen et bittert 1-2-nederlag til St. Louis Blues.

Stars har tilsyneladende tabt pusten en smule i en ellers imponerende slutspurt for at redde sæsonen. Der er fortsat to point op til stregen, og med kun fire kampe tilbage begynder tiden at løbe ud for texanerne.

Målamok: NHL-klub sætter rekord i lynscoring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce