Lynge Jakobsen er træt af tabersag


Lynge Jakobsen er træt af tabersag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sportsdirektør Lynge Jakobsen orker næsten ikke at skulle forholde sig til, om AaB har fordel af at tabe søndag mod FCK, hvis AaB kommer i pokalfinalen.

AaB's sportsdirektør, Lynge Jakobsen, er allerede nu træt af at skulle forholde sig til spekulationer om AaB-spillernes interesse i at vinde, når klubben søndag møder FC København i Parken. Hvis AaB i aften overvinder Brøndby i landspokalturneringens semifinale og kvalificerer sig til finalen mod netop FCK, vil nordjyderne gavne deres chancer for at komme med i Uefa Cuppen ved at tabe søndagens kamp i SAS Ligaen.

- Vi orker næsten ikke at diskutere søndagens kamp nu, for hvis vi ikke går videre mod Brøndby, er den historie ikke længere interessant. Men én ting er stensikkert: Vi kommer altid til at spille for at vinde mod FCK, siger Lynge Jakobsen til Ritzau.

Hvis AaB kommer i pokalfinalen, er holdet selv med et finalenederlag sikker på at komme med i næste sæsons Uefa Cup-turnering, hvis FCK også bliver dansk mester.

En endnu mere prekær situation stod AaB i for fem år siden, da klubben tre dage efter at have tabt pokalfinalen til FCK, skulle møde samme klub i Parken i næstsidste spillerunde af SAS Ligaen. AaB spillede dengang en god kamp og førte indtil få minutter før tid, da FCK's Elrio van Heerden udlignede til 1-1 på et utageligt skud.

- Det eneste, vi kan sige, er, at det for fanden vel ikke er vores skyld, at vi er i denne situation. Hvis vi kommer i pokalfinalen, så spiller vi alt, hvad vi kan for at vinde over FCK på søndag. Det gjorde vi i øvrigt også i den meget omtalte kamp for fem år siden, siger Lynge Jakobsen.

Lynge Jakobsen er træt af tabersag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce