Lyngby tog første skridt i to-trins-raket


Lyngby tog første skridt i to-trins-raket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er jubel i Lyngby, efter at holdet kravlede over nedrykningsstregen i Superligaen med sejren i Silkeborg.

Jublen ville ingen ende tage, da Lyngby med en sejr over Silkeborg sikrede sig tre point og kravlede over stregen i Superligaen. Nu kan Lyngby selv afgøre, om klubben skal blive i landets bedste række.

- Det er det bedst mulige scenario. I perioder har det ikke været sjovt, og vi kunne mærke, at det var nu, vi skulle vinde, hvis vi ville bevare muligheden for at overleve, siger Lyngbys Morten Bertolt.

- Inden kampen havde vi snakket om, at det her var første trin i en to-trins-raket, der skulle sikre os overlevelse. Det er fantastisk, at vi nu selv kan afgøre det på hjemmebane, siger Bertolt.

Lyngby stod kampen igennem højt på banen og pressede Silkeborg. Dermed holdt Lyngby-spillerne en af de aftaler, der var lavet på forhånd, fortæller træner Niels Frederiksen.

- Vores plan var at kaste al forsigtighed over bord. Vores ambition var at dominere kampen og presse og stresse Silkeborg. Vi skulle bare vinde kampen, og det gjorde vi, siger Niels Frederiksen.

Han kan sammen med sin trup nu se frem til en afgørende kamp på hjemmebane i sidste runde mod OB.

- Nu har vi affyret første del af vores to-trins-raket, og så skal resten fyres af mod OB. Vi skal gøre det færdigt, og selvom intet er afgjort, så er der en verden til forskel i at kunne afgøre det selv, mener han.

Lyngby har nu 35 point over stregen med henholdsvis to og tre point ned til Randers og Esbjerg på nedrykningspladserne.

Lyngby tog første skridt i to-trins-raket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce