Lyngby er i live efter sejr i Silkeborg


Lyngby er i live efter sejr i Silkeborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med en 1-0-sejr på Silkeborg Stadion holdt Lyngby onsdag aften liv i håbet om overlevelse i Superligaen.

Håbet om overlevelse i Superligaen er atter til stede i Lyngby, efter at klubben vandt 1-0 på Silkeborg Stadion onsdag aften. Brian Hamalainen sikrede sejren med et mål i 39. minut.

Med kniven for struben havde Lyngby god grund til at gå helhjertet efter sejren, og med mange folk fremme havde gæsterne kampen igennem gode forudsætninger for at komme på måltavlen.

Det offensivt indstillede Lyngby-mandskab gav dog også chancer væk i den anden ende, hvor målmand Niklas Højlund fumlede et par gange, mens Christian Holst og Kasper Risgård også havde gode forsøg.

Hos gæsterne stod unge Uffe Bech for det bedste forsøg, da han huggede til bolden fra kanten af feltet og tvang Lasse Heinze til en flot redning i Silkeborg-målet.

Ellers var det småt med de store chancer, og der skulle også en Silkeborg-krop til, for at Brian Hamalainens skud fra kanten af feltet ændrede retning og gik i mål til en føring til Lyngby kort før pausen.

Scoringen fik dog ikke gæsterne til at holde igen. Træner Niels Frederiksen blev ved med at opildne sit mandskab til at presse højt, men som kampen skred frem, blev kræfterne færre.

Det udløste et par chancer til Silkeborg, og Christian Holst burde have udlignet, da han misbrugte en kæmpe mulighed mutters alene med Niklas Højlund ved at sende bolden lige ved siden af mål.

Lyngby sendte Emil Larsen på banen kort inde i anden halvleg, og han satte lidt liv i en ellers kedelig kamp. Med Larsen fik gæsterne mere dynamik i offensiven og kom pludselig frem til flere gode muligheder.

2-0-målet kom dog ikke, og mod slutningen af kampen trak Lyngby sig dog lidt længere tilbage på banen. Esben Hansen kom ind i stedet for Peter Madsen i håb om at knokle og arbejde sejren hjem.

Silkeborg pressede naturligt nok alvorligt på for en udligning, men Niklas Højlund og kompagni holdt stand foran Lyngby-målet, så de blå stadig lever i Superligaen.

Lyngby er i live efter sejr i Silkeborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce