Lurer Jan Pytlick som ny træner i HC Odense?

Med Thurø som base har Jan Pytlick i en lang årrække været en af de største profiler i dansk håndbold - som træner for kvindelandsholdet og for top-ligaklubber.
Foto: Roland Petersen

Lurer Jan Pytlick som ny træner i HC Odense?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sportschef vil ikke kommentere Sport Fyn-oplysninger om, at den tidligere landstræner skulle være på vej tilbage til Danmark. Men der bliver en hurtig afklaring af trænersituationen, fastslår Mark Jespersen

Mandag fik Sport Fyn fra flere kilder forelagt, at Jan Pytlick - tidligere kvindelandstræner og ligatræner i blandt andet GOG - er på vej til HC Odense fra næste sæson.

HC Odense er på jagt efter en ny trænerløsning, efter at den ene af klubbens to nuværende trænere, Flemming Larsen, fra sommer tiltræder et fuldtidsjob i håndboldforbundet DHF - som talentchef på pigesiden og som ungdomslandstræner.

Efter Sport Fyns oplysninger skal der i givet fald være tale om en aftale mellem Pytlick og HC Odense på to år med option på yderligere et år.

Sport Fyn har forelagt sportschef Mark Jespersen avisens oplysninger. Svaret er kontant:

- Vi har fra HC Odense ingen kommentarer til trænersituationen overhovedet på nuværende tidspunkt.

Mark Jespersen vil dog godt fortælle, at han forventer en hurtig afklaring og en officiel udmelding om en løsning måske allerede i slutningen af næste uge. Sportschefen gentager også sine tidligere ord til Sport Fyn:

- Vi leder efter en træner fra øverste hylde og med international erfaring.

Jan Pytlick er for øjeblikket ansat i den makedonske storklub Vardar Skopje som coach for kvindeholdet.

Lurer Jan Pytlick som ny træner i HC Odense?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce