Der var glæde i Brabrands trænerstab efter slutfløjtet
FODBOLD: Brabrand-træner Lars Lundkvist var jublende glad efter slutfløjtet, men den århusianske coach vil på ingen måde fejre andenpladsen, før den er 100 procent på plads.

- Nej, for vi har altså mange mand ude med skader i første- og andetholdstruppen. Op mod 15 spillere er ude, og vi har mindst en lille håndfuld stampillere skadet til førsteholdet. Det stiller store krav til spillerne. Vi har i princippet kun 14 brugbare mand, men de har klaret det utroligt flot, sagde Lundkvist, hvis hold på torsdag får besøg af Esbjergs stærke reserver.

- Vi er oppe mod et hold, der er klart teknisk bedre end os. FC Fyn er et rigtigt godt hold, men jeg var overrasket over, at vi i starten var lige ved at ryste dem med en scoring. De sætter sig så på 1. halvleg, og de kommer foran to gange. Alligevel er vi stand til at komme tilbage. Det er flot, sagde Lundkvist.

- Jeg synes, det var en flot 2. divisionskamp, og det er klart, at uafgjort giver os nogle gode kort. Men vi kan kun lige se frem til næste kamp på torsdag, og så vi se, hvordan vi bruger de kræfter, vi har, sagde Lundkvist.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Optur forvandlet til dyb skuffelse

Optur forvandlet til dyb skuffelse

Viggo Jensen: - Vi har stadig meget at lære

Viggo Jensen: - Vi har stadig meget at lære

FC Fyn måtte nøjes med uafgjort