Louise Mortensen tog sit valg før VM


Louise Mortensen tog sit valg før VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Louise Mortensen spillede VM-slutrunden i Kina med visheden om, at hun skulle indstille karrieren, når hun vendte hjem igen.

Louise Mortensen beslutning om at indstille karrieren har ligget fast i et stykke tid. Faktisk viste hun, allerede inden VM-slutrunden i Kina gik i gang, han hun efter slutrunden ville lægge harpiksen og håndbolden på hylden. Det fortæller Aalborg DH's direktør, Jan Hansen.

- Jeg har kendt til beslutningen i halvanden måned, og jeg ventede bare på dagen, hvor vi kunne melde det ud. Vi havde en snak, inden hun tog til VM i Kina, men i respekt for Louise og for landsholdet, har vi ventet med at sige noget, til vi kom over på den anden side af julen.

Louise Mortensen oprindelige kontrakt med Aalborg DH udløb om et halvt år. Hun ville ikke spille andre steder end i Aalborg, og da hun fornemmede, at klubben ikke ville forlænge med hende, valgte hun at sige stop.

Ifølge Jan Hansen er der ikke noget underligt ved, at han ikke på nuværende tidspunkt vil tale om kontraktforlængelse. Det har noget at gøre med den økonomiske krise, som har ramt håndboldsporten hårdt.

- Alle ligaklubberne holder lidt igen i øjeblikket. Vi skal vide, hvad der sker på den økonomiske front i stedet for at disponere over nogle midler, som vi ikke er sikker på at have, siger Jan Hansen.

Louise Mortensen tog sit valg før VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce