Lokale talenter rykker op: Store GOG-navne er nu på kontrakt

Mathias Gidsel (t.v.) i aktion for GOG's ligahold i oktober på hjemmebane mod TM Tønder Håndbold. Til højre backen Jon Andersen, der nærmest ubesværet har taget springet fra ungdomsspiller til fast mand på ligaholdet - ikke mindst på grund af megen spilletid i fraværet af en langtidsskadet Niclas Kirkeløkke. Foto:Yilmaz Polat

Lokale talenter rykker op: Store GOG-navne er nu på kontrakt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Synergieffekten mellem Skolerne i Oure og GOG sender endnu engang markante talenter ind i GOG's ligatrup.

Håndbold: De har begge allerede haft debut på GOG's ligahold, men i fremtiden kommer man i garanti til at se endnu mere til dem på klubbens fornemste hold.

Mathias Gidsel og Lukus Jørgensen - begge årgang 1999 og til dagligt elever på kostgymnasiet i Oure - er således nu begge kommet på kontrakt i GOG. Mathias Gidsel på en treårig aftale og Lukas Jørgensen på en toårig.

Begge er tilknyttet det danske U21-landshold og betragtes som meget store talenter i dansk håndbold. Og både Gidsel og Jørgensen har vundet DM for U16 og U18 for GOG.

- Det glæder mig, at vi endnu engang har tegnet længerevarende kontrakter med to af Danmarks største talenter. Det er i det hele taget en fornøjelse, at vi har en fødekæde, hvor vi implementerer vores egne talenter i ligatruppen, så vi er klar, når vi sender mere rutinerede kræfter videre til de største klubber i Europa. Det vidner om en solid klubkultur og selvfølgelig om en fantastisk talentudvikling, der er hele grundlaget for vores nuværende succes, skriver direktør Kasper Jørgensen i en pressemeddelelse.

Under assistentens vinger

De to spillere har været under liga-assistenttræner Mathias Albrektsens vinger på ungdomsholdene, hvor Albrektsen har ansvaret som talent- og udviklingschef.

- Mathias Gidsel er en vigtig og bærende spiller på det danske U21-landshold, hvor han spiller højre back, og han er utvivlsomt et stort talent med utrolig mange kvaliteter. En af hans helt unikke kompetencer er hans spilforståelse, som han allerede viste glimt af i ligakampen mod Tønder. Mathias besidder en stor alsidighed, og han mestrer også at spille højre fløj. Der er ingen tvivl om, at Mathias er en af fremtidens spillere, siger Mathias Albrektsen, der sætter følgende ord på Lukas Jørgensen:

- Han er også en vigtig og bærende spiller på U21-landsholdet på en position som stregspiller, hvor der ellers er rigtig mange talentfulde spillere om buddet. Alligevel har Lukas været dominerende i landsholdssammenhæng, og han besidder utroligt mange kvaliteter defensivt som offensivt. Han har den fysik, der er nødvendig til at skabe rum og få fat i selv det mest vanskelige indspil.

Lokale talenter rykker op: Store GOG-navne er nu på kontrakt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce