Lørdags-Lier i Middelfart

Middelfarts fysisk stærke forsvarer Mads Lier (blå trøje) er klar igen til duellerne. Som her mod FC Svendborgs livlige angriber Bakary Bojang.
Foto: Tim K. Jensen

Lørdags-Lier i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Topholdet Middelfart har backen Mads Lier tilbage på det hold, som lørdag eftermiddag er favorit hjemme mod Skovbakken, som holdet møder møder to gange i træk.

Middelfart fører Gruppe 3 i 2. division og kan med en sejr over Skovbakken yderligere cementere positionen.

Og træner Carsten Hemmingsen kan glæde sig over, at han kan vælge fra alle blå hylder.

Forsvareren Mads Lier er endda tilbage fra karantæne, og derfor kan træner Carsten Hemmingsen i teorien vælge at skifte i startopstillingen, når det går løs på det gamle stadion på Adlerhusvej. Hemmingsen ville dog ikke afsløre yderligere, da Sport Fyn talte med træneren fredag aften.

- Skovbakken overraskede i sidste sæson og fik en fin placering. Holdet kom lidt tungt start i denne sæson, men vandt senest 3-1 over Kolding If, så de kommer ny selvtillid. Det skal dog ikke blive mod os, at de for alvor skal komme i gang, siger Hemmingsen om det gæsterne, der traditionelt har flere taktisk stærke og rutinerede spillere i staben.

Allerede i næste weekend skal Middelfart igen møde Skovbakken, og hvis vestfynboerne vinder begge kamp, vil en plads i oprykningsslutspillet allerede være skarpt i sigte.

Lørdags-Lier i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce