Lodberg med på afbud


Lodberg med på afbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ISHOCKEY:Afbuddene er regnet ned over landstræner Mikael Lundström, der i weekenden skal have sit hold ud i træningsturnering i Slovenien.

Søndag meldte Malmö-duoen Frans Nielsen og Kim Staal fra på grund af skader, og det fik Lundström til at ringe til Lars Mølgaard fra Frederikshavn og Kristian Lodberg fra OIK. Og mens førstnævnte straks sagde ja tak, skulle Lodberg lige have en dag til at tænke over det hele i.

Det skyldes, at OIK- forwarden skal aflevere en vigtig gruppeopgave på sit studie på fredag.

- Men heldigvis har jeg en meget forstående gruppe, siger Lodberg, der i går fik det hele til at falde på plads, så der kunne siges ja tak til landsholdstjansen.

- Så når jeg at få spillet min landskamp nummer 25. Jeg må vist efterhånden være den spiller, der har haft flest landskampe uden at have deltaget i en slutrunde, siger Kristian Lodberg, der er eneste OIK'er på holdet, efter at Alexander Sundberg har meldt afbud på grund af en vigtig eksamen.

Kristian Lodberg har markeret sig kraftigt i de seneste OIK-kampe, hvor han har fået god gang i målscoringen.

- Jeg synes, formkurven har været stigende i længere tid, men det er altid pointene, man bliver målt på som angriber.

- Jeg tager udtagelsen med ophøjet ro, for jeg ved, at jeg skal vise det samme spil i de næste par måneder, hvis jeg skal have en chance for at komme med til VM, siger Kristian Lodberg.

Eskesen tabte

En anden OIK'er, Michael Eskesen, er i disse dage i aktion med det danske U20-landshold, som i Estland forsøger at spille sig op i A-Gruppen.

Eskesen og kompagni kom dog skidt fra start med et nederlag på 2-4 mod Letland efter en kamp, hvor danskerne blev hårdt ramt af udvisninger, og nu kan det blive vanskeligt for de danske talenter at nå samme A-status som seniorerne.

Lodberg med på afbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce