Ljungberg har fundet spansk svaghed


Ljungberg har fundet spansk svaghed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den svenske landsholdsanfører Fredrik Ljungberg har strategien klar til lørdagens opgør mod Spanien, som han vurderer har svagheder i forsvaret.

Fredrik Ljungberg er den sidste, der kommer ud til svenskernes afsluttende træning forud for den vigtige kamp mod Spanien ved EM lørdag aften. Og måske er det med god grund, at han sparer lidt på energien. Den får han nemlig brug for, når Sverige skal angribe Spanien, som ifølge Ljungberg har et svagt punkt i forsvaret.

- Spanien nyder at angribe, men er normalt ikke så glade for at forsvare. Det skal vi udnytte. Når vi går frem, så skal vi virkelig satse, siger Fredrik Ljungberg.

- Vi skal være meget tålmodige og bruge vores fart og teknik, når vi angriber, tilføjer den svenske anfører.

I kvalifikationen til EM mødte Ljungberg og holdkammeraterne Spanien to gange. Det blev til en sejr og et nederlag, og derfor har midtbanespilleren en god fornemmelse af det, der venter på Tivoli NEU-Stadion i Innsbruck om mindre end 24 timer.

- Spanien er gode til at holde på bolden, så vi skal passe på, at vi ikke bliver trykket ned. Vi har selvfølgelig respekt, men vi skal heller ikke have for meget, siger Fredrik Ljungberg om spanierne, der af flere eksperter er blevet spået en topplacering ved EM.

Stemningen på træningsbanen er også afslappet. Ljungberg får et lille spark bagi af Marcus Allbäck under opvarmningen, og de svenske spillere ser ud til at nyde de sidste timer, inden hele Europas øjne igen rettes mod dem. Træner Lars Lagerbäck er mindre løssluppen, men han lægger ikke skjul på sin slagplan.

- Vi vil vinde. Det kræver, at vi er koncentrerede hele tiden, og når vi angriber, så skal vi angribe, siger Lars Lagerbäck, som i lighed med de mange eksperter vurderer Spanien til at være et af de bedste hold i verden.

Svenskerne må stille op uden to mand fra startopstillingen mod Grækenland, da Christian Wilhelmsson og Niclas Alexandersson er uden for med skader. Derudover slæber Zlatan Ibrahimovic rundt på en hævet knæ, men han skulle være klar og trænede også med under den sene fredagstræning.

Ljungberg har fundet spansk svaghed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce