Liverpool nøjes med remis trods overtal


Liverpool nøjes med remis trods overtal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Liverpool var 11 mod 10 i mere end en halvleg mod Newcastle, men topholdet måtte nøjes med 2-2.

Der vil formentlig være stor ærgrelse i Liverpool i de kommende dage, efter at klubben lørdag eftermiddag missede alle tiders mulighed for at tage sæsonens sjette sejr i otte Premier League-kampe.

Traditionsklubben spillede nemlig 50 minutter i overtal, men formåede alligevel kun at få 2-2 på udebane mod Newcastle efter en begivenhedsrig kamp.

Opgørene mellem Newcastle og Liverpool hører traditionelt til Premier Leagues mest målrige, og de to hold skuffede heller ikke det neutrale publikum denne gang.

Midtbanedynamoen Yohan Cabaye sparkede hjemmeholdet i front midtvejs i første halvleg, da han med et brækkende langskud narrede Simon Mignolet i Liverpool-målet.

Målet ændrede dog ikke på, at gæsterne dominerede forestillingen på St. James' Park, og Brendan Rodgers' mandskab fik alle trumfer spillet over i hænderne sidst i første halvleg, da holdet fik straffe, og Newcastle samtidig blev reduceret til 10 mand.

Det var forsvareren Mapou Yanga-Mbiwa, der blev smidt ud for at nedlægge Luis Suarez i fri scoringsposition, og Steven Gerrard udnyttede sikkert muligheden fra 11-meter-pletten.

Daniel Agger var blevet placeret på Liverpools bænk som konsekvens af, at afløserne har klaret sig pænt i hans skadesfravær, men defensiven gjorde ingen køn figur, da Newcastle trods undertal bragte sig foran efter pausen.

Midterforsvareren Paul Dummett, der var blevet skiftet ind som følge af udvisningen, fik for meget plads ved bageste stolpe, hvor Liverpool-duoen Aly Cissokho og Mamadou Sakho tilsyneladende var faldet i dyb søvn ved et Newcastle-frispark.

Det var en noget overraskende udvikling på en kamp, hvor Liverpool syntes i fuld kontrol. Sakho blev hevet ud, og topholdet indledte en belejring af hjemmeholdets mål.

Efter et flot angreb med Suarez i hovedrollen kunne Daniel Sturridge udligne 18 minutter før tid, men trods flere store muligheder i slutfasen lykkedes det aldrig Liverpool at lave sejrsmålet.

Resultatet betyder, at Liverpool rykker op på førstepladsen med 17 point - et point mere end Arsenal, der møder Norwich senere lørdag.

Liverpool nøjes med remis trods overtal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce