Liverpool droppede Gerrard som spillende træner


Liverpool droppede Gerrard som spillende træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis Steven Gerrard havde fået tilbudt et job som spillende træner i Liverpool, så var han blevet i klubben.

Den tidligere Liverpool-anfører Steven Gerrard afslører, at han var villig til at blive i Merseyside-klubben, hvis han i sidste sæson havde fået et tilbud om en rolle i trænerteamet.

Det er ingen hemmelighed, at Gerrard har ambitioner om at blive manager i fremtiden. Derfor var Liverpool-legenden overrasket, da der aldrig var drøftelser om en trænerrolle i klubben.

Det kunne have forhindret Gerrard i at forlade Liverpool, og han kunne ved siden af trænerrollen have bidraget på fodboldbanen ved behov.

- Det, som havde holdt mig i Liverpool i denne sæson, var, hvis jeg kunne have fulgt Brendan Rodgers og hans støtteapparat, mens jeg spillede.

- De idéer kom først på bordet, efter at jeg havde offentliggjort, at jeg ville forlade klubben, siger Gerrard i et interview med Daily Mail.

Mens Gerrard i sommer skiftede til den nordamerikanske klub Los Angeles Galaxy, ansatte Liverpools manager Brendan Rodgers trænerne Sean O'Driscoll, Pep Lijnders og Gary McAllister.

- Liverpool erstattede flere trænere i sommer, så de var på udkig efter en ny nummer to, tre og fire.

- Jeg havde været skræddersyet til en af de roller. Derudover kunne jeg have været i truppen og give klubben værdifuld erfaring, siger den 35-årige englænder.

- Jeg kunne have været en god spiller at have i truppen. En god indskifter. Jeg var overrasket over, at en sådan rolle ikke blev nævnt, da Ian Ayre (klubdirektør, red.) satte sig ned med min agent.

- Men måske kommer det til at ske en dag. Jeg var blevet i klubben, hvis jeg havde fået mulighed for at lære mere om at være manager og træner.

- Alle døre er stadig åbne - men ja - jeg kunne have været i Liverpool nu, fortæller han.

Midtbanespilleren har planer om vende tilbage til Liverpool for at holde formen ved lige, når MLS-sæsonen er ved vejs ende i december.

Liverpool droppede Gerrard som spillende træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce