Line tilbage på Fyn: Odense vil igen være magtfaktor i squash

Line U. Hansen er tilbage i fynsk squash. Privatfoto

Line tilbage på Fyn: Odense vil igen være magtfaktor i squash

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klub satser stort på både herre- og damnesiden.To profiler skal føre an.

Squash: Odense har tidligere været en magtfaktor i squash. Det er dog blevet til flere års fravær fra eliten, men nu meddeler Odense Squash og Motionsklub (OSMK), at klubben atter vil helt til tops.

Det skal blandt andet ske ved at have hentet et nok så kendt navn på kvindesiden tilbage til fynsk squash, nemlig Line U. Hansen, der blandt andet har boet flere år i udlandet for at leve af sin sport.

Samtidig har Odense-klubben hentet et profileret herrenavn, nemlig Kristian Frost.

- Vi har knyttet Danmarks to bedste spillere til klubben for at have en seriøs chance for at vinde medaljer, siger formand Kim Madsen.

Line U. Hansen har - foruden sit udenlandske eventyr - spillet for Birkerød i den danske liga, men nu glæder den 12-dobbelte danmarksmester sig til at spille på hjemmebane for første gang i mange år .

- Vii har manglet et Odense-hold de seneste par sæsoner i elitedivisionen, så da OSMK meldte ud, at den ville have et hold, kunne det ikke være bedre, lyder det fra Line U. Hansen, der som målsætning har at være med til at hente medaljer.

Kristian Frost kommer oprindeligt fra Hammerum ved Herning. Han har vundet danmarksmesterskabet de seneste fem år. Han bor i Odense og glæder sig over, at han nu også spiller for byens hold. Frost tilføjer::

- Jeg har boet i Odense i mere end 10 år nu, så nu er det på tide, at jeg begynder at repræsentere klubben, som jeg har brugt utallige træningstimer i. Jeg har meget store ambitioner på holdet og klubbens vegne.

OMSK vandt sit seneste mesterskab i 2002, hvor herrer og damer spillede på samme hold. Derudover har den anden Odense-klub, OSC, vundet en række danske mesterskaber, senest i 2012. I dag spiller herrer og damer i hver sin elitedivision.

Udover de to nye stjernespillere råder OSMK over en masse erfaring i form af tidligere topspillere, der har valgt at tage en ny tørn for Odense. På herreholdet er brødrene Mads og Mikkel Korsbjerg, der begge tidligere har vundet det individuelle danmarksmesterskab. Derudover er Danny Knudsen, Anders Yeo og Jacob Skalka med.

På dameholdet optræder veteranen Ellen Hamborg-Petersen, der ligeledes er tidligere danmarksmester, sammen med Line Sjodsholm, Stephanie Riding og Louise Barslund Nielsen.

Line tilbage på Fyn: Odense vil igen være magtfaktor i squash

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce