Line Jørgensen er blevet klar til vitalt ligaopgør

18-årige LIne Jørgensen har været særdeles seriøs i genoptræningsfasen efter sin knæoperation. Her ses hun arbejde med knæet før GOG's kamp i onsdags i Slagelse. I aften er Line Jørgensen så klar til sin debut for GOG - i hjemmekampen mod Aalborg DH.
Foto: Carsten Bundgaard

Line Jørgensen er blevet klar til vitalt ligaopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I kampen om en plads i slutspillet er Aalborg DH et af de hold, GOG skal måle sig direkte med

HÅNDBOLD: Det 18-årige stortalent Line Jørgensen er klar til at tørne ud for GOG efter sin operation i knæet. Line Jørgensen, der kommer fra 1. divisionsklubben BK Ydun, har på grund af operationen endnu ikke haft sin debut for de gule, men det får hun i aften i Gudmehallerne, hvor GOG møder Aalborg DH.

- Der kan selvfølgelig være noget med kampformen. Men i princippet er Line Jørgensen helt klar, fastslår GOG-træner Kenneth Sahlholdt, der dog ikke vil afsløre, om han sender det nye, unge kort på banen fra start.

Hos Aalborg DH læner cheftræner Björn Blomquist sig meget op ad den kendsgerning, at GOG har en række skader - ud over Line Jørgensen har Nikoline Nielsen og Marianne Rokne således ikke været på banen i denne sæson. På klubbens hjemmeside virker det nærmest som om, at Aalborg gør sig selv til favorit i forbindelse med mødet med GOG.

- Men det passer os da fint. Alle hold har det svært i Gudmehallerne, og det vil Aalborg også få, fastslår Kenneth Sahlholdt.

Svenske forstærkninger

Ligesom GOG er Aalborg DH startet sæsonen med et nederlag og en sejr. Mens GOG har tabt til Viborg HK og vundet over Slagelse FH, ja, så har nordjyderne tabt til KIF Vejen og vundet over Horsens.

- Jeg bedømmer det til at blive en meget lige kamp mellem Aalborg og os. Nordjyderne er stærkere end sidste år, lyder det fra Sahlholdt.

Han peger blandt andet på Aalborg DH's svenske målmand tilknyttet landsholdet, Madeleine Grundström, samt Linnea Torstenson, der har et kanonskud. Andre nordjyske profiler er Matilda Boson og Karen Brødsgaard.

Det nye i årets dameliga er, at seks hold går videre til slutspillet. Og GOG har opstillet et klart mål om, at damerne skal i slutspillet. En direkte konkurrent til det mål er Aalborg DH, som Kenneth Sahlholdt netop bedømmer med potentiale omkring en sjetteplads.

GOG-træneren er ikke i tvivl om, at hjemmebanen vil betyde meget for de hold, som skal kæmpe indbyrdes om de seks pladser i slutspillet. Og han peger på, at Aalborg DH i sæsonens første kamp kun tabte med et enkelt mål - 26-27 - til KIF Vejen. På udebane.

KIF er blandt de fire bedste hold lige for øjeblikket, så Aalborgs resultat dér er en klar advarsel til os, siger Kenneth Sahlholdt.

Klar fra start

På klubbens hjemmeside kalder Aalborg DH ligefrem aftenens opgør i det fynske "udekamp med muligheder".

"Vi har fuld respekt for GOG, men ser alligevel muligheder for at matche fynboerne", står der på hjemmesiden.

Aalborg bedømmer selv, at holdet står stærkt i målet og i forsvaret, mens angrebet mangler bedre sammenspil.

Om sit hold siger Kenneth Sahlholdt:

- Der er ikke plads til, at vi spiller så dårlig en 1. halvleg som mod Slagelse. Vi skal være klar fra start mod Aalborg.

Line Jørgensen er blevet klar til vitalt ligaopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce