Topspiller forlader HC Odense "af personlige årsager" - hun vil specielt tættere på sin familie.

- Selvfølgelig har det været skuffende, at vi som klub ikke har kunnet levere bedre. Men det er ikke generelt forhold i klubben, som får mig til at rejse. Det er personlige årsager. Jeg er et familiemennesker og vil gerne være tæt på min familie. Min mavefornemmelse siger, at det er den rigtige beslutning.

Sådan lyder det fra Line Haugsted, stjerneback i HC Odense, der har valgt at benytte en såkaldt "trivsels-option" og hoppe ud af sin ellers treårige kontrakt med HC Odense efter kun en enkelt sæson. Hun forlader den fynske ligaprojekt efter denne sæson.

Jan Pytlicks tiltrædelse som cheftræner fra næste sæson fik Line Haugsted til at genoverveje sin situation, men mavefornemmelsen ender alligevel med at sende hende væk fra Odense.

- Det føltes alligevel ikke rigtigt med Odense. Hvis Odense lå tættere på min familie (der bor i Skive, red.), havde situationen måske været en anden, som Line Haugsted udtrykker det med en stille latter.

Den 21-årige bagspiller er kendt som en personlighed, der trives bedst i trygge rammer med personer, hun kender. Randers HK med Ryan Zinglersen som cheftræner er nævnt som en mulig ny klub for Haugsted. Zinglersen trænede Line Haugsted i Skive fH. Det rygte vil stortalentet imidlertid ikke kommentere.

- Flere klubber har vist interesse, siger Line Haugsted.

  • SportFyn

Mere om emnet

Se alle

Familien lokker Odense-topscorer til Viborg

Bekræftet: Haugsted forlader HC Odense

Bekræftet: Haugsted forlader HC Odense

HC Odenses topspiller rygtes til Randers HK

HC Odenses topspiller rygtes til Randers HK