Ligaspillere løftede ishockeylandsholdet


Ligaspillere løftede ishockeylandsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ifølge TV2 Sports kommentatorer var spillere fra AL-Bank Ligaen med til at løfte landsholdet ved A-VM i Schweiz.

Der blev inden VM i ishockey snakket meget i ishockeykredse om, hvilke NHL-spillere Danmark ville have til rådighed under turneringen. Og selv om Peter Regin og Mikkel Bødker helt sikkert havde deres andel i 13.-pladsen og de tre sejre undervejs, så var der nu også andre spillere, der markerede sig.

For TV2 Sports ekspertkommentator Frits Nielsen var det især spillerne fra den danske liga, der leverede de positive overraskelser.

- Folk som Mads Christensen, Kim Lykkeskov, Julian Jakobsen og Thor Dresler har imponeret mig meget under turneringen. Før afhang landsholdets succes meget af de to bedste kæder med spillere fra udlandet, men denne turnering har vist, at ligaspillerne også kan bidrage, siger Frits Nielsen.

Hans medkommentator Jimmy Bøjgaard var inden turneringen bekymret for spillet på målmandsposten, hvor 23-årige Patrick Galbraith fra Sønderjyske var udset som førstemålmand. Men Galbraith bestod prøven i de fem kampe, han stod på mål.

- Først og fremmest imponerede han mentalt ved ikke at lade sig gå på af, at han i de tre kampe i nedrykningsspillet lagde ud med at lade pucken gå i mål, selvom han burde have haft den. Han fik sig hevet op hver gang og sluttede med en samlet redningsprocent på 91,6. Det er der vist ikke ret mange andre danske målmænd, der har præsteret før ham, mener Jimmy Bøjgaard.

Ligaspillere løftede ishockeylandsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce