Lettet Kent Nielsen lykkelig over sejr


Lettet Kent Nielsen lykkelig over sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

3-1-sejren over Vejle lørdag betød meget for Brøndby-træner Kent Nielsen. Den kom på et kærkomment tidspunkt efter to kampe uden sejr.

Brøndby-træner Kent Nielsen var en meget lettet og lykkelig mand, da han mødte pressen efter Brøndbys 3-1-sejr over Vejle her til aften. Efter et par mindre positive oplevelser i Aalborg i midtugen og mod OB sidste weekend, var lørdagens sejr ganske tiltrængt.

- Det påvirkede spillerne meget, at vi missede pokalfinalen onsdag. Derfor havde vi også forberedt dem meget mentalt på kampen mod Vejle. Det klarede de rigtig godt. Efter nedturen i Aalborg, så luner denne sejr meget. Jeg er rigtig, rigtig glad for de tre point, konstaterede en lettet Brøndby-træner efter kampen.

Det startede ellers skidt for Kent Nielsens drenge, da Vejle bragte sig foran efter mindre end to minutter.

- Vi fik en katastrofestart. Det var det værste, der kunne ske, men det var flot af spillerne at kæmpe sig tilbage. Vi havde store problemer i forsvaret flere gange. Især på vores backer og i deres kontraspil viste de farlighed, analyserede træneren.

Brøndbys sejr bringer dem op på en midlertidig førsteplads i SAS Ligaen. Dog vil Kent Nielsen ikke tænke på mesterskab endnu.

- Der er stadig mange kampe tilbage, så derfor er det vigtigste, at vi slider os til denne sejr i et tætpakket program, sluttede træneren.

Der er fem kampe tilbage for Brøndby før det kan afgøres, om de får guldmedaljer eller ej.

Lettet Kent Nielsen lykkelig over sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce