3-1-sejren over Vejle lørdag betød meget for Brøndby-træner Kent Nielsen. Den kom på et kærkomment tidspunkt efter to kampe uden sejr.
Brøndby-træner Kent Nielsen var en meget lettet og lykkelig mand, da han mødte pressen efter Brøndbys 3-1-sejr over Vejle her til aften. Efter et par mindre positive oplevelser i Aalborg i midtugen og mod OB sidste weekend, var lørdagens sejr ganske tiltrængt.

- Det påvirkede spillerne meget, at vi missede pokalfinalen onsdag. Derfor havde vi også forberedt dem meget mentalt på kampen mod Vejle. Det klarede de rigtig godt. Efter nedturen i Aalborg, så luner denne sejr meget. Jeg er rigtig, rigtig glad for de tre point, konstaterede en lettet Brøndby-træner efter kampen.

Det startede ellers skidt for Kent Nielsens drenge, da Vejle bragte sig foran efter mindre end to minutter.

- Vi fik en katastrofestart. Det var det værste, der kunne ske, men det var flot af spillerne at kæmpe sig tilbage. Vi havde store problemer i forsvaret flere gange. Især på vores backer og i deres kontraspil viste de farlighed, analyserede træneren.

Brøndbys sejr bringer dem op på en midlertidig førsteplads i SAS Ligaen. Dog vil Kent Nielsen ikke tænke på mesterskab endnu.

- Der er stadig mange kampe tilbage, så derfor er det vigtigste, at vi slider os til denne sejr i et tætpakket program, sluttede træneren.

Der er fem kampe tilbage for Brøndby før det kan afgøres, om de får guldmedaljer eller ej.

Mere om emnet

Se alle

Jimmy Nielsen roser holdets indstilling

Farnerud arkitekt bag Brøndby-sejr

Farnerud arkitekt bag Brøndby-sejr