Lettet GOG-stjerne: Lægerne har stoppet hustruens kræft

Rikke og Kenneth Dahl Finnemann med sønnen Charlie i familiens hus i Kværndrup
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Lettet GOG-stjerne: Lægerne har stoppet hustruens kræft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torsdag fik Rikke Dahl Finnemann - gift med GOG-playmaker Kenneth Dahl - positive nyheder efter ni måneders nervøs venten på resultatet af ny skanning.

I weekenden spiller GOG's ligahold en træningsturnering i Strömstad. Med i spillerbussen fredag formiddag mod det svenske var en lettet playmaker Kenneth Dahl Finnemann.

Indtil torsdag eftermiddag var det uvist, om Kenneth Dahl ville komme med den øvrigt GOG-trup til Sverige. Ved middagstid skulle playmakerens hustru, Rikke Dahl Finnemann, nemlig have svar på en skanning foretaget 7. januar: Havde lægerne fået kontrol med den livmoderhalskræft, som hun blev ramt af i februar sidste år?

- Vi fik den besked, vi havde håbet på: Kræften er slået ned - den har ikke spredt sig. Det var fantastisk at få at vide, fortæller Kenneth Dahl.

Efter at lægerne havde konstateret kræften i februar, blev Rikke Dahl Finnemann - efter behandlinger - erklæret rask en måned senere. Men i maj vendte sygdommen tilbage, og et nyt intensivt behandlingsforløb blev iværksat.

Læs mere her: - Han skal bare ikke vokse op uden sin mor

- Det kunne have været ni måneder i Helvede, men vi valgte bevidst at se positivt på tingene og forsøge at leve i nuet - blandt andet omkring julen. Men det HAR været ni hårde måneder at vente på resultatet, fortæller Kenneth Dahl.

Playmakeren har været 100 procent støttende til sin hustru og var i starten af sæsonen helt væk fra GOG-holdet for at koncentrere sig om familien. Han vendte langsomt tilbage til truppen i efteråret - dog på nedsat træningstid.

På baggrund af de positive meldinger regner Kenneth Dahl med, at han kan blive en fast del af det GOG-hold, som går ind i nogle meget spændende måneder - med pokalstævnet Final4 i Sparekassen Fyn Arena den 6. og 7. januar samt ligaen efter EM-pausen. GOG ligger for øjeblikket på en markant fjerdeplads i ligaens grundspil.

- Men jeg vil fortsat være der meget for min kone. Der venter jo en hård tid, hvor hun skal tilbage efter så alvorlig en sygdom, understreger Kenneth Dahl.

Lettet GOG-stjerne: Lægerne har stoppet hustruens kræft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce