Lettelse i FCK-lejren


Lettelse i FCK-lejren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lettelsens suk kunne høres og mærkes på FC Københavns træningsanlæg i dag kort efter klokken 12. Da stod det klart, at skotske Rangers FC fra Glasgow bliver årets sidste forhindring i forsøget på at nå det forjættede gruppespil i Champions League. FCK slap for klassehold som Deportivo La Coruna, Lazio, Borussia Dortmund og Ajax. Først skal Sliema Wanderers fra Malta dog ordnes, men undgår FCK en fiasko i anden kvalifikationsrunde, så har det danske mesterhold en god mulighed mod Rangers FC.

- Der er bred enighed i truppen om, at det er en udmærket lodtrækning. Det er et hold, vi har en god chance mod. De er ikke så meget bedre end os, men Glasgow Rangers har en lille favoritværdighed, fordi de har prøvet det før. FCK har aldrig før været i Champions League, siger Thomas Røll.

FCK's træner, Hans Backe, er mere forsigtig med meldingerne efter lodtrækningen.

- Alle hold har en vis kvalitet, men det virker som en fornuftig lodtrækning. Men jeg vil ikke spekulere for meget på det nu. Først skal vi vinde over Sliema Wanderers. Vi skal fokusere på de kampe, der ligger nærmest. Ellers får vi problemer, siger Hans Backe.

Første møde bliver på Ibrox i Glasgow midt i august.

Lettelse i FCK-lejren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce