Lettelse hos curlingkvinder efter sejr


Lettelse hos curlingkvinder efter sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sejren over USA giver de danske curlingkvinder selvtillid. - Den betyder, at vi nu ved, vi kan vinde, fastslår Madeleine Dupont efter den første sejr ved OL.

De danske curlingkvinder måtte vente tre dage på den første sejr ved vinter-OL, og derfor var lettelsen stor, da USA blev slået i danskernes tredje kamp ved legene i Vancouver.

Madeleine Dupont var efter sejren glad på holdets og egne vegne efter et par afgørende fejl i nederlagene til Sverige og Rusland.

- Endelig! Det var på høje tid. Og for mit vedkommende var det skønt ikke at kludre i de sidste sten. Man kan sige, at vi missede de rigtige sten, hvor vi i de to foregående kampe, har misset de forkerte sten, siger Madeleine Dupont i en pressemeddelelse.

- Sejren giver selvtillid. Den betyder, at vi nu ved, vi kan vinde, fastslår hun.

Hendes søster, Denise Dupont, mener også, at det var vigtigt for selvtilliden at få en sejr.

- Det havde ikke været rigtigt sjovt med tre nederlag. På den anden side, så kan det være lige meget, om man vinder de sidste syv eller de første syv. Jeg tror, man skal være glad for at komme igennem med syv sejre i denne her turnering, mener Denise Dupont.

Danmark møder fredag Canada og Kina, og træner Kjell-Arne Olsson vil ikke sætte forventninger alt for højt.

- Vi skal være glade, hvis vi bare kan hive en sejr hjem i de to kampe. Hvis jeg skal vurdere vores chancer, tror jeg, de er størst mod Canada. De er præget af presset på hjemmebane, og de virker ikke helt så stærke som tidligere, vurderer træneren.

Lettelse hos curlingkvinder efter sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce