Den tidligere OB-profil Leon Hansen bliver ny træner i Søndersø.

Fodbold, Herre S2: Når Søndersø BK’s bedste fodboldherrer lørdag den 13. februar skyder sæsonen i gang med den traditionelle Five a Side bliver det også goddag til en ny træner i klubben, som efter nedrykning i sommers lige nu frister en tilværelse i for førsteholdets vedkommende i midten af Serie 2.

Det bliver den i fynsk fodbold navnkundige Leon Hansen, der afløser Jes Bak, der som klubmand tog over efter John Hansen ved efterårets start. Leon Hansen kommer med masser af erfaring som både spiller og træner.

-Leon har aldrig trænet hold under Fynsserien, så vi er meget spændte på hvad der venter os, lyder det forventningsfuldt fra formand Jørgen Ruby Povlsen, som samtidig glæder sig over at kunne byde træneren og spillerne velkomne på den nyetablerede kunstgræsbane i Søndersø.

-Det bliver spændende. Det gør ikke så meget på hvilket niveau jeg træner, hvis bare der er nogle unge mennesker, der vil noget med fodbolden, siger Leon Hansen, som efter et års træner-pause glæder sig til at få græs under fødderne igen.

-Vi får svært ved at nå op i år, men vi kan så forberede os på at tage udfordringen op næste sæson. Og så får jeg også set truppen an, siger Leon Hansen.

Leon Hansen var med da OB vandt deres sidste DM i 1989. Før det gjaldt det bl.a. barndomsklubben TPI, men Horsens har også haft Søndersøs kommende træner i spillerstaben. Efter den aktive karriere har Leon Hansen været træner i skiftende omfang og nogle gange i flere omgange i Dalum, Sanderum, Korup og senest TPI, hvor han har kunnet trække på sin træneruddannelse proff 1 og proff 2.

-Han har alle steder været kendt for at være en meget seriøs træner, samt for at se meget til ungdomsafdelingens arbejde, forklarer Jørgen Ruby, som også kan glæde sig over Michael Christensen som målmandstræner – og formentlig mellem stængerne igen.

AR