Lene Lund melder afbud til EM


Lene Lund melder afbud til EM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lykkelige omstændigheder betyder, at Lene Lund ikke kan spille EM i kvindehåndbold på hjemmebane til december. Derfor har hun meldt afbud til landstræneren.

Det kom meget uventet for håndboldspilleren Lene Lund, da hun for et par dage siden fik at vide, at hun var gravid. Planen havde hele tiden været at spille sæsonen færdig for Viborg, indtil hendes kontrakt udløb til sommer, og så ellers finde en ny klub, hvor hun kunne holde sig skarp til det store mål, EM på hjemmebane til december.

Men med termin til august har den mangeårige landsholdsspiller været nødt til at ringe til landstræner Jan Pytlick og fortælle, at hun ikke er til rådighed ved dette års slutrunde.

- Jeg tror ikke på EM. Det bliver simpelthen for tæt på, og det tager alt for meget tid, siger Lene Lund, der ikke smækker med døren i forhold til landsholdet, men også er bevidst om, at hun får andre prioriteter, når først den lille søn eller datter kommer til verden.

Til den tid står hun formentlig også uden kontrakt, som det ser ud nu, og den tidligere GOG-spiller er godt klar over, at det ikke bliver nemt at finde en ny arbejdsgiver. Men hun håber ikke, at karrieren slutter med fødslen.

- Det er noget af en udfordring, jeg har givet mig selv, det er jeg godt klar over, og det var også svært at fortælle til klubben og holdkammeraterne. Men omvendt er jeg også rigtigt glad for, at det overhovedet kunne lade sig gøre, siger Lene Lund, der planlægger at spille og træne, så længe det lader sig gøre for på den måde at være i så god form som muligt efter graviditeten.

Lene Lund melder afbud til EM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce