Legia-topscorer kender alt til FCM's betonforsvar


Legia-topscorer kender alt til FCM's betonforsvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Midtjylland skal især holde øje med én spiller torsdag aften - Legia Warszawas topscorer Nemanja Nikolic.

FC Midtjylland har kun tabt én ud af 14 fodboldkampe i begyndelsen af denne sæson, og det var et bittert 0-1-nederlag hjemme mod cypriotiske Apoel FC i Champions League-kvalifikationen.

Resten er enten vundet eller endt uafgjort. Og hele ti gange har FCM afholdt modstanderne fra at score et eneste mål. I de seneste tre kampe har hverken Brøndby, Hobro eller Southampton nettet mod FCM.

Torsdag aften skal FCM forsøge at fortsætte stimen mod polske Legia Warszawa i den første kamp i Europa League-gruppespillet.

Men let bliver det ikke, advarer den ungarske landsholdsangriber Nemanja Nikolic, der i juni skiftede til Legia Warszawa og er topscorer for holdet med ti mål i 13 kampe.

- FC Midtjylland har gode forsvarsspillere. Holdets forsvar er fysisk stærkt og indkasserer ikke mange mål. Det ved vi, og vi har i hele ugen forberedt os på, hvordan vi skal spille kampen.

- Jeg vil ikke fortælle, hvad vi har trænet. Men jeg har fået alle informationer om FCM's forsvarsspillere. Vores træner og øvrige stab har analyseret kampene grundigt. Og vi har talt meget om modstanderen, siger Nikolic.

Legia-topscoreren, der har serbiske rødder, føler sig derfor rustet til at bombe for polakkerne torsdag aften på MCH Arena i Herning.

- Jeg håber, at jeg eller de andre holdkammerater vil score. Det vigtigste er at vinde kampen, og hvis vi skal gøre det, så skal vi score, men vi er nødt til at være tålmodige.

- Vi skal tro på os selv og nyde kampene i Europa League. Vi er glade for at være her til den første kamp i gruppen, og vi er kommet for at vinde, fastslår Nikolic.

Kampen mellem FCM og Legia Warszawa begynder klokken 19.

Legia-topscorer kender alt til FCM's betonforsvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce